Στην ασφαλτόστρωση της περιοχής της πλατείας Αγίου Βησσαρίωνος, όπου εξελίχθηκαν έργα προχωρά τις αμέσως επόμενες ημέρες ο Δήμος Λαρισαίων, προκειμένου να αποκατασταθεί το οδόστρωμα, πριν την τελική ευθεία για την εορταστική περίοδο.

Ειδικότερα, από το ερχόμενο Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, έως και την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν εργασίες φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης στα τμήματα των οδών: 31η Αυγούστου (Ογλ – Αμαλίας), Βενιζέλου (Αμαλίας – Ολύμπου) και Αμαλίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των παραπάνω εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται – εκ περιτροπής - σε ΜΙΑ λωρίδα κυκλοφορίας (το υπόλοιπο πλάτος του οδοστρώματος θα χρησιμοποιείται για τις εργασίες που θα εκτελούνται).

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα ρυθμίζεται από προσωπικό (σημαιοφόρους) της αναδόχου εταιρείας.

Παρακαλούνται οι συμπολίτες (οδηγοί και πεζοί) για λόγους ασφαλείας, και λόγω της αναστάτωσης που θα προκληθεί στην περιοχή, να επιδείξουν υπομονή, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών στην συγκεκριμένη περιοχή και μετά τις γιορτές θα ξεκινήσουν τα έργα επί της οδού Νικηταρά.