Αποχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι αγρότες της Καρδίτσας από τον κόμβο του Ε65, όπου από τις 30 Ιανουαρίου είχαν παρατάξει τα τρακτέρ τους στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων τους για την ικανοποίηση αιτημάτων τους. 

Η απόφαση της αποχώρησής τους πάρθηκε χθες, Τρίτη, από την Συντονιστική Επιτροπή του Μπλόκου με τον πρόεδρό της Κων. Τζέλλα να χαιρετίζει τον αγώνα που έδωσαν οι αγρότες όλες αυτές τις ημέρες. 

Στην ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων η Συντονιστική Επιτροπή αναφέρει πως ο αγώνας των αγροτών θα συνεχιστεί με διάφορες μορφές πάλης και με τον ίδιο στόχο, την ικανοποίηση των ζωτικής σημασίας αιτημάτων μας, ούτως ώστε να διασφαλίζουμε ένα εισόδημα με το οποίο να μπορούμε να ζήσουμε τις οικογένειές μας.

Θα συνεχίσουμε την πάλη γι’ αυτά τα αιτήματα. Οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Καρδίτσας, επιστρέφουμε στα χωριά μας με ψηλά το κεφάλι, οργανωμένα και συντεταγμένα, μέσα από τους Α.Σ., με την δημιουργία νέων, με την ουσιαστική λειτουργία τους, θα συνεχίσουμε με νέους πολύμορφους αγώνες.

Οι αγρότες της Καρδίτσας θα επιδιώξουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή του στη Λάρισα την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, προσδοκώντας στην επίλυση των προβλημάτων τους.  

Σύμφωνα με την απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, μετά την αποχώρηση των τρακτέρ από τον κόμβο του Ε65 αίρονται οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με την κυκλοφορία όλων των οχημάτων να διεξάγεται, πλέον, κανονικά.

trikalaenimerosi.gr