Την απόρριψη της ένστασης που είχαν καταθέσει 4 υποψήφιοι του συνδυασμού του κ. Γ. Σακελλαρίου κατά τη απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Καρδίτσας με την οποία επικυρώθηκαν τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών της 8ης και της 15ης Οκτωβρίου 2023 στο Δήμο Παλαμά αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες του KarditsaLive.Net το Διοικητικό Πρωτοδικείο Τρικάλων.

Το δικαστήριο απέρριψε επίσης και την αντένσταση που είχε καταθέσει και η πλευρά του Δημάρχου κ. Σωκρ. Δασκαλόπουλου.

Με την ένσταση και την αντένσταση που είχαν εξεταστεί στις 26 Ιανουαρίου 2024 από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Τρικάλων οι δύο πλευρές ζητούσαν να προσμετρηθούν υπερ τους κάποια ψηφοδέλτια που χαρακτηρίστηκαν άκυρα και αντίθετα να ακυρωθούν κάποια ψηφοδέλτια του άλλου συνδυασμού που χαρακτηρίστηκαν έγκυρα, αιτήματα που το δικαστήριο τελικά δεν έκανε δεκτά.

Έτσι με την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου την οποία αναμένεται να λάβουν καθαρογραμμένη οι ενδιαφερόμενοι για να δουν και το πλήρες σκεπτικό της επικυρώνονται τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών της 8ης και της 15ης Οκτωβρίου στο Δήμο Παλαμά και ανακηρύχθηκαν οι επιτυχόντες και οι επιλαχόντες συνδυασμοί, καθώς και οι υποψήφιοι κάθε συνδυασμού που εκλέγονται ως τακτικοί ή αναπληρωματικοί και δεν επέρχεται καμία αλλαγή στη Διοίκηση του Δήμου Παλαμά και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Στην απόφαση δεν χωρεί έφεση, δίνεται όμως η δυνατότητα της προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας .