Δεν έχουν τέλος τα επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας, με τελευταίο αυτό που έγινε προχθές το απόγευμα σε οικισμό του Νοτίου Πηλίου. Γιος κατηγορείται από την ίδια του τη μητέρα ότι την απείλησε πως θα την κάψει, ενώ της τράβηξε τα μαλλιά και την έπιασε από τον λαιμό…

Το επεισόδιο φέρεται να σημειώθηκε στην Αργαλαστή με τον 44χρονο γιο να συλλαμβάνεται από τους αστυνομικούς. Από την πλευρά του ο γιος κατήγγειλε πως η μητέρα του δεν είναι καλά στην υγεία της, με αποτέλεσμα να παραγγελθεί χθες από τον εισαγγελέα υπηρεσίας ψυχιατρική εξέταση, που έγινε και απέδειξε ότι η 72χρονη γυναίκα δεν χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας. Όλα άρχισαν προχθές το απόγευμα στο σπίτι της μητέρας, όταν ο γιος φέρεται να της ζήτησε χρήματα.

Ο 44χρονος φέρεται να διαμένει εκτός Μαγνησίας, ωστόσο, επισκέπτεται τακτικά τη μητέρα του και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, της ζητεί χρήματα. Ο 44χρονος φέρεται να ξοδεύει χρήματα στον τζόγο. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την 72χρονη, του είχε δώσει πριν λίγο καιρό 1.400 ευρώ, αλλά φαίνεται ο 44χρονος να τα ξόδεψε και προχθές φέρεται να της ζήτησε άλλα 500 ευρώ… Η γυναίκα φέρεται να αρνήθηκε να του δώσει και τότε ο 44χρονος φέρεται να έγινε πυρ και μανία εναντίον της.

Κατηγορείται ότι την απείλησε πως θα την κάψει και πως την έπιασε από τα μαλλιά και τον λαιμό, με την 72χρονη να καλεί έντρομη σε βοήθεια. Ο 44χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Νοτίου Πηλίου και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου και στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής εξύβρισης και απειλής. Ωστόσο, ζήτησε αναβολή, προκειμένου να ακολουθηθεί η διαδικασία της Ποινικής Διαμεσολάβησης. Η δίκη αναβλήθηκε για τις 11 Οκτωβρίου.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι η μητέρα του δεν είναι καλά στη ψυχική της υγεία και ότι ο ίδιος εργαζόταν στην ταβέρνα που διατηρεί το καλοκαίρι, χωρίς να τον πληρώσει και έτσι προχθές ζήτησε τα χρήματά του. Από τον εισαγγελέα παραγγέλθηκε η ψυχιατρική εξέταση της 72χρονης, που έδειξε, ωστόσο, πως δεν χρήζει η γυναίκα ψυχιατρικής νοσηλείας.

e-thessalia.gr