Χιλιάδες ευρώ βρέθηκαν στη θυρίδα που διατηρούσε η μητέρα του πατέρα Αντωνίου σε τράπεζα στη Χίο.

Ενώ οι έρευνες για την «Κιβωτό του Κόσμου» βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, σήμερα, παρουσία Ειρηνοδίκη, άνοιξε η θυρίδα που ανήκει στη μητέρα του πατρός Αντωνίου και, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα σε αυτή βρέθηκαν περίπου 57.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως πριν από 2,5 μήνες περίπου και έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα κατά το οποίο δεν υπήρχε κίνηση στη θυρίδα, ο αδερφός του πατέρα Αντωνίου, ο οποίος είναι και συνδικαιούχος, πήγε στη θυρίδα αλλά παραμένει άγνωστο αν πήρε κάτι από μέσα.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές ημέρες, οι συνήγοροι του πατρός Αντωνίου επισκέφθηκαν τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, και έθεσαν ζητήματα που συνδέονται με την υπόθεση.

Ειδικότερα, τον κ. Ντογιάκο επισκέφθηκαν οι Θρασύβουλος Κονταξής και Γιάννης Κώτσος συνηγόρου του Αντωνίου, ο οποίοι ζήτησαν «την τήρηση της νομιμότητας».

«Η μόνη σκοπιμότητα είναι η τήρηση της νομιμότητας» δήλωσε ο κ. Κονταξής βγαίνοντας από τον Άρειο Πάγο, ενώ παράλληλα οι δύο δικηγόροι θα επισκεφθούν για τον ίδιο λόγο και τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο, ο οποίος έχει και την εποπτεία του συνόλου των εισαγγελικών ερευνών που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Αίτημα των συνηγόρων είναι να δοθεί η δυνατότητα στον πατέρα Αντώνιο να παραλάβει τα προσωπικά του αντικείμενα από τον χώρο της «Κιβωτού του Κόσμου», από όπου απομακρύνθηκε με εισαγγελική παραγγελία.

H KAΘΗΜΕΡΙΝΗ