Σε αλλαγή του χρόνου διεξαγωγής της ετήσιας εμποροπανήγυρης της Καρδίτσας φέτος και καθεξής προχωρά ο Δήμος με αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων.

Έτσι αντί για τις 20 Οκτωβρίου που ξεκίναγε τα προηγούμενα χρόνια η εμποροπανήγυρη θα ξεκινήσει φέτος στις 17 και αντί για τις 26 Οκτωβρίου που ολοκληρώνονταν, φέτος θα ολοκληρωθεί στις 23 του μήνα.

Σχετικές αποφάσεις για την τροποποίηση των κανονιστικού χαρακτήρα αποφάσεων που έλαβε το 2023 το Δημοτικό Συμβούλιο, με αριθμό 271 «περί ίδρυσης βραχυχρόνιας αγοράς-ετήσια παραδοσιακή εμποροπανήγυρη Καρδίτσας» και 345 «περί κανονισμού οργάνωσης και λειτουργίας της ετήσιας παραδοσιακής εμποροπανήγυρης Καρδίτσας» προκειμένου η διοργάνωση να μεταφερθεί το παραπάνω χρονικό διάστημα έλαβε η Δημοτική Επιτροπή στην σημερινή της συνεδρίαση και αντίστοιχες αναμένεται να λάβει και το Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδριάζει το απόγευμα.

Οι λόγοι της μεταφοράς του χρονικού διαστήματος σχετίζονται κυρίως με τη καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων στην εμποροπανήγυρη με δεδομένο ότι ανάλογα παζάρια, στα οποία επιθυμούν να συμμετάσχουν διεξάγονται διαδοχικά και σε άλλες περιοχές της χώρας και οι αλλαγές στην ημερομηνία έναρξης και λήξης θα τους διευκολύνουν.

karditsalive.net