Συναντήσεις με κατοίκους των κοινοτήτων του Δήμου Αγιάς, είχε ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ ν. Λάρισας Ακης Νασιώκας, όπου συζήτησε μαζί τους τόσο για τα προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητά τους, όσο για και την γενικότερη πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα.

Σύμφωνα με τον κ. Νασιώκα, οι κάτοικοι εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για την αδιαφορία της κυβέρνησης να σκύψει με ενδιαφέρον και να ενισχύσει με ουσιαστικά μέτρα στήριξης τους επαγγελματίες κάθε κλάδου, που προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, με τις υπέρογκές αυξήσεις στην ενέργεια.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καστανοπαραγωγοί του Δήμου Αγιάς, και πιο συγκεκριμένα στη μεγάλη ζημιά που υπέστησαν στην παραγωγή τους από την προσβολή της σφήκας της καστανιάς, με τη μείωσή της σε πολλές περιπτώσεις να αγγίζει το 80%.

Τόσο στην Μελιβοία όσο και στην Σωτηρίτσα, ο υποψήφιος βουλευτής, βρήκε σημαντική απήχηση από τους κατοίκους, οι οποίοι εκδήλωσαν την στήριξή τους στην προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ, να κατακτήσει ισχυρό διψήφιο ποσοστό στις εθνικές εκλογές, και να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων.

«Οι ενισχύσεις που είχε εξαγγείλει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τους καστανοπαραγωγούς, δεν έφτασαν ποτέ, και οι αγρότες διαπιστώνουν για άλλη μια φορά τον εμπαιγμό της κυβέρνησης» τόνισε ο κ. Νασιώκας και σημείωσε ότι «για το ΠΑΣΟΚ, η συμβολή του πρωτογενή τομέα στην αναπτυξιακή προοπτική της χώρας και ιδιαίτερα στην ανασυγκρότηση του παραγωγικού μοντέλου και την ενίσχυση της εθνικής προστιθέμενης αξίας, κατέχει έναν από τους πιο κρίσιμους ρόλους.

Προτεραιότητά μας είναι η ενίσχυση, η προστασία και βιωσιμότητα του αγροτικού εισοδήματος, με την διαμόρφωση και ανάδειξη μιας ελκυστικής και δυναμικής υπαίθρου με υψηλή ποιότητα ζωής και πρόσβαση σε όλες τις βασικές υπηρεσίες.

Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος ανατροπής της παρακμής που βιώνει σήμερα η χώρα».