Με αφορμή την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα και τα μέλη του Δ.Σ. κάλεσαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο “Μουσείο Τσιτσάνη” τους δημοσιογράφους για έναν απολογισμό.

Ο κ. Παρδάλης αναφέρθηκε κυρίως στο μέλλον και τις επόμενες κινήσεις για την ιστορική ομάδα και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν από τους εκπροσώπους του Τύπου.

Κατά την εισήγησή του ο Κώστας Παρδάλης αναφέρθηκε ότι η σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε θετικό πρόσημο όσο αφορά την δουλειά που έγινε στις ακαδημίες, το προπονητικό κέντρο που είναι ένα στολίδι στην Σωτήρα, αλλά και την παραμονή της ομάδας στην Γ’ Εθνική.

Παραδέχτηκε ότι στα λάθη ήταν η συνεργασία με τον Παναγιώτη Μαντζανά, ο οποίος έφυγε από την ομάδα πριν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Από εκεί και πέρα η συζήτηση στράφηκε για την επόμενη μέρα, όπου βγήκε η σημαντική είδηση. Ο κ. Παρδάλης είπε ότι από σήμερα και μέχρι τις επόμενες 15 μέρες περιμένουν επίσημη πρόταση από όποιον ενδιαφέρεται για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Ενώ ρωτήθηκε τι θα πράξει η διοίκηση όταν περάσει αυτό το χρονικό περιθώριο και η απάντηση ήταν ότι θα εξεταστούν τα νέα δεδομένα.

Πάντως τονίστηκε ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση.

Ο κ. Παρδάλης στην συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι όλα τα μέλη της διοίκησης έχουν ενισχύσει σημαντικά την ομάδα, οικονομικά και ηθικά. Ενώ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του ότι οι περισσότεροι αγώνες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γινόταν μεταξύ συγγενών και φίλων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ. Παρδάλης ρωτήθηκε και για το τμήμα μπάσκετ, όπου έβγαλε την είδηση. “Επί της ουσίας δεν υπάρχει τμήμα μπάσκετ για τον Αθλητικό Όμιλο Τρίκαλα. Η ομάδα ονομάζεται Αθλητικός Οργανισμός Τρίκαλα, εμείς το μάθαμε όταν ήταν να μπει η ομάδα στο Μητρώο της ΓΓΑ. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι που μας είχαν πει ότι θα απορροφούσαν τους Μάγους σε ΑΟ Τρίκαλα δεν έγινε. Άρα ο ΑΟΤ δεν έχει τμήμα μπάσκετ”.

Να σημειώσουμε ότι εκτός από τον Κώστα Παρδάλη στο πάνελ ήταν από την πλευρά της διοίκησης και οι Μιχάλης Παναγιώτου, Γιώργος Ηλιάδης, Ιωάννης Χιώτης, Κώστας Φαμίσης, Δημήτρης Τσόγιας, Θέμης Τρικαλιώτης. Ενώ για προσωπικούς λόγους απουσίασε ο Γιώργος Παναγιώτου.