Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, η EXALCO συμμετείχε ως χορηγός στη δημόσια αιμοδοσία που οργάνωσε η Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας .

Η δημόσια αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 13 & 14 Ιουνίου στην Κεντρική πλατεία της πόλης και με τη συμμετοχή πλήθους εθελοντών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Η προσφορά αίματος είναι μια ανεκτίμητη πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, και η υποστήριξή μας σε αυτή τη δράση είναι ένας τρόπος να ενισχύσουμε τη σημαντική αυτή προσπάθεια. 

Στόχος μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους για την ανάγκη και την αξία της αιμοδοσίας. Η συμμετοχή μας ως χορηγός στην αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας αποτελεί μέρος της κοινωνικής μας ευθύνης και δέσμευσής μας για την υποστήριξη της υγείας και της ευημερίας της κοινότητάς μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες που αφιέρωσαν χρόνο και αίμα για να σώσουν ζωές. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!