Χωρίς ρεύμα έμεινε λίγα λεπτά μετά από τη μία το μεσημέρι το κέντρο του Βόλου λόγω βλάβης στη γραμμή που ηλεκτροδοτεί τις κεντρικές οδούς της πόλης, την Δημητριάδος και την Ιάσονος και τα ενδιάμεσα οικοδομικά τετράγωνα.
Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούσαν να εντοπίσουν και να επιλύσουν τη βλάβη ώστε να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση, ενώ πλήθος ήταν τα προβλήματα που προέκυψαν στην λειτουργία γραφείων, τραπεζών, εστιατορίων, ανελκυστήρων κ.λ.π. προκαλώντας την έντονη διαμαρτυρία των πολιτών, που έλεγαν πως είναι δυνατόν να μείνει το κέντρο της πόλης χωρίς ρεύμα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
Στο κέντρο του Βόλου επικράτησαν εικόνες χάους, από φωτεινούς σηματοδότες που δεν λειτουργούσαν, εγκλωβισμένους πολίτες σε ασανσέρ, γραφεία που δε μπορούσαν οι υπάλληλοι να ολοκληρώσουν τις συναλλαγές, όπως και στις τράπεζες, παγωτά και άλλα τρόφιμα που λιώνουν σε ψυγεία με αρνητικές συνέπειες στο εμπόρευμα . Η Πυροσβεστική έχει προχωρήσει σε πάνω από δέκα απεγκλωβισμούς , ενώ τα τηλεφωνήματα συνεχίζονταν μέχρι το μεσημέρι.

magnesianews.gr