Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισε ένας 34χρονος από τη Θεσσαλονίκη, λαϊκός τραγουδιστής στο επάγγελμα, διότι καταχράστηκε τη φιλοξενία φίλου του στον Αλμυρό και φεύγοντας του έκλεψε μικρό χρηματοκιβώτιο με 3.400 € και ένα δελτίο Στοίχημα! Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, με αναστολή.

Ο 41χρονος φιλοξενούσε συχνά στο σπίτι του στον Αλμυρό τον 34χρονο, με τον οποίο είχαν φιλικές σχέσεις. Στις 23 Ιουνίου του 2017 ο Θεσσαλονικιός εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο στο Βόλο και κατηγορήθηκε από τον 41χρονο ότι του έκλεψε το χρηματοκιβώτιο που είχε στο σπίτι και φύλαγε 3.400€ και ένα δελτίο στοιχήματος.

Χθες στο δικαστήριο το θύμα, στην κατάθεση του εμφανίστηκε βέβαιος πως ο 34χρονος είναι ο ένοχος της κλοπής, αφού εκείνη την ημέρα δεν ήταν κανένας άλλος στο σπίτι του, παρά μόνο ο τραγουδιστής που εργαζόταν εκείνη την περίοδο σε νυχτερινό μαγαζί στον Βόλο. Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του 34χρονου υποστήριξε ότι δεν διέπραξε ο πελάτης του την κλοπή, αφενός μεν γιατί πηγαινοέρχονταν και άλλοι στο σπίτι του 41χρονου, και αφετέρου διότι βγάζει αρκετά χρήματα από τη δουλειά του, χωρίς να έχει ανάγκη να κλέψει. Τελικά το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε τον τραγουδιστή σε φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή.

magnesianews.gr