Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού 12 ατόμων, για την αντιμετώπιση των κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών στον τομέα της καθαριότητας λόγω πυρασφάλειας ανακοινώνει ο Δήμαρχος Ν. Πηλίου.
Ειδικότερα, ο Δήμος θα προσλάβει εννέα άτομα ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, δύο άτομα ΔΕ Οδηγών και ένα άτομο ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου με ικανότητα χειρισμού εκσκαφέα- φορτωτή. Όλες οι συμβάσεις θα είναι διάρκειας τεσσάρων μηνών.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση τους , με ηλεκτρονικό τρόπο στην ηλεκτρονική δ/νση dimos.notiou.piliou@gmail.com και κατ’ εξαίρεση ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημαρχείο Νοτίου Πηλίου, Αργαλαστή Μαγνησίας,ΤΚ 37006 υπόψιν κας Σγαρδώνη ή κας Θεοφυλακτοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 2423055659, 2423054525 &2423055655 ). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Πληροφορίες θα δίνονται μόνο τηλεφωνικά .Η ανακοίνωση καθώς και η αίτηση μαζί με τις Υ/Δ θα βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Δήμου (https://dnpiliou.gov.gr/).

magnesianews.gr