Συγκλονίζει ο θάνατος 60χρονης στον Βόλο, καθώς φαίνεται πως άνοιξε τον «δρόμο» για την αποκάλυψη δράσης γιατρού που φέρεται να τη συμβούλευε να μην μεταβεί στο νοσοκομείο, ενώ η κατάστασή της επιβαρύνονταν μέρα με τη μέρα.
Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο όταν η κατάσταση της υγείας της ήταν μη αναστρέψιμη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της, σύμφωνα με το magnesianews.gr.
Ο σύζυγός της, μάλιστα, προχώρησε σε έγγραφη καταγγελία για τον εν λόγω γιατρό στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας.
Όπως φαίνεται, πρόκειται για «αρνητή» που έχει εκφράσει αντιεπιστημονικές τοποθετήσεις κατά του εμβολίου του κοροναϊού, σε βίντεο.
Για το συγκεκριμένο θέμα του βίντεο, η διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, μετά από την απολογία του τού επέβαλε χρηματικό πρόστιμο.
Την απέτρεπε να πάει στο νοσοκομείο
Όσον αφορά στην καταγγελία του συζύγου της 60χρονης, σε αυτή αναφέρεται πως ο εν λόγω γιατρός φέρεται να απέτρεπε την 60χρονη από το να μεταβεί στο νοσοκομείο και την «κρατούσε» στο σπίτι, με την υγεία της να επιδεινώνεται.
Όταν, μάλιστα, η γυναίκα αποφάσισε να αναζητήσει νοσοκομειακή φροντίδα, ο σύζυγός της καταγγέλλει ότι ο γιατρός έκανε δύο φορές κατ’ οίκον επίσκεψη.
Για την υπόθεση, εισαγγελέας έχει ζητήσει στοιχεία για την πρώτη περίπτωση, δηλαδή για τις τοποθετήσεις του περί εμβολιασμού, ενώ τη Δευτέρα θα συνεδριάσει το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας προκειμένου να αποφασίσει εάν θα παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό συμβούλιο για την καταγγελία.
Τέλος, σημειώνεται πως ο συγκεκριμένος γιατρός φαίνεται πως λειτουργεί κανονικά το ιατρείο του, ενώ έχει αναρτημένο στην πόρτα του πιστοποιητικό νόσησης.

(in.gr)