Είχε πιει τσίπουρα και είχε θολώσει, φέρεται να δήλωσε χθες, απολογούμενος στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο (Κακουργιοδικείο) Βόλου 77χρονος, που κρίθηκε ένοχος για απόπειρα βιασμού και απόπειρα γενετήσιας πράξης με ανήλικο άνω των 14 και κάτω των 15 ετών.

Ο 77χρονος κατηγορούνταν για βιασμό και γενετήσια πράξη με ανήλικο άνω των 14 και κάτω των 15 ετών, που φέρεται να είχε γίνει τον Απρίλιο του 2019 στα Τρίκαλα.

Το Δικαστήριο του επέβαλε ομόφωνα συνολική ποινή κάθειρξης 6 ετών με αναστολή, υπό την προϋπόθεση ο καταδικασθείς να μην προσεγγίζει την παθούσα. Ο 77χρονος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 77χρονος, που είναι συγγενικό πρόσωπο της 16χρονης σήμερα κοπέλας, κατηγορούνταν ότι την είχε στριμώξει σε μία γωνία, είχε βάλει το χέρι του στο εσώρουχό της και την είχε φιλήσει στον λαιμό… Ωστόσο η 14χρονη τότε μαθήτρια δεν είχε μαρτυρήσει αμέσως το γεγονός στους γονείς της.

Το έπραξε τον Σεπτέμβριο του 2019, οπότε και οι τελευταίοι κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία. Την πράξη του φέρεται να την είχε ομολογήσει από την πρώτη στιγμή ο καταδικασθείς, αιτιολογώντας την ότι είχε πιει τσίπουρα εκείνη την ημέρα και είχε θολώσει…

Μάρτυρες κατηγορίας κατέθεσαν στην χθεσινή ακροαματική διαδικασία του ΜΟΔ Βόλου οι γονείς της κοπέλας, που σημειωτέον μετά το περιστατικό και την τροπή που έλαβε η υπόθεση, την είχε εξετάσει και παιδοψυχολόγος.

e-thessalia.gr