Ένα κομμάτι μάρμαρο που ξεκόλλησε από τον πρώτο όροφο ημιτελούς οικοδομής στο κέντρου του Αλμυρού, δέχτηκε σήμερα το μεσημέρι μια γυναίκα, συμβασιούχος στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, την ώρα που σκούπιζε το πεζοδρόμιο!
Το ατύχημα έγινε στις 12 το μεσημέρι και, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ενώ η γυναίκα οδοκαθαριστής, ηλικίας περίπου 40 χρονών, σκούπιζε το πεζοδρόμιο της οδού Βασ. Κωνσταντίνου, κοντά στην πλατεία Αλμυρού, δέχτηκε στο κεφάλι ένα μάρμαρο που έπεσε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου νεόδμητης οικοδομής.
Η γυναίκα έπεσε κάτω αιμόφυρτη και γύρω της συγκεντρώθηκε κόσμος, ενώ διακόπηκε προσωρινά και η κυκλοφορία στο δρόμο, καθώς οι οδηγοί σταματούσαν για να δουν τι είχε συμβεί.
Άνθρωποι που βρέθηκαν μπροστά στο ατύχημα ενημέρωσαν το Κέντρο Υγείας, που όμως δεν είχε διαθέσιμο ασθενοφόρο για να παραλάβει τη γυναίκα, που στο μεταξύ αιμορραγούσε και περίοικοι με χαρτί κουζίνας προσπαθούσαν να τηνπεριορίσουν.
Μάρτυρες αναφέρουν ότι από το σημείο περνούσε τυχαία ο πρώην δήμαρχος και εν νέου υποψήφιος Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, που κατέβηκε να δει τι συμβαίνει, ενώ στο σημείο έφτασε μετά από λίγη ώρα και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κώστας Νικοβιώτης.
Οι δύο άνδρες επιβίβασαν την εργαζόμενη στο αυτοκίνητο του κ. Χατζηκυριάκου και τη μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας, όπου της έγινε συρραφή του τραύματος στο κεφάλι και αργότερα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου για περαιτέρω εξετάσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 40χρονη είχε τις αισθήσεις της και μάλιστα έδινε οδηγίες στον αντιδήμαρχο για να παραλάβει τα παιδιά της από το σχολείο.
Όσον Αφορά τις συνθήκες του ατυχήματος έγινε γνωστό, ότι αλλοδαπός εργάτης καθάριζε το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, με εντολή του ιδιοκτήτη, όταν κάποια στιγμή πάτησε το μάρμαρο που είχε ξεκολλήσει, με αποτέλεσμα να φύγει στο κενό και να χτυπήσει τη γυναίκα στο κεφάλι!
Μάλιστα ο εργάτης ζήτησε συγνώμη, είπε ότι δεν το έκανε επίτηδες και προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει.
Για το ατύχημα τέλος, ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

magnesianews.gr