Απείλησε την εν διαστάσει σύζυγό του την πρώτη φορά ότι θα της «βγάλει τα έντερα» και τη δεύτερη ότι θα την «ξεκοιλιάσει» και χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον έκρινε ένοχο για εξύβριση, ενδοοικογενειακή απειλή και παραβίαση δικαστικής απόφασης για μη καταβολή διατροφής.

Στο εδώλιο του Τριμελούς κάθισε 47χρονος από περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου που κατηγορούνταν ότι στις 24 Ιουνίου είχε μεταβεί στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, 43 χρόνων και την είχε απειλήσει, λέγοντάς της «θα σου βγάλω τα έντερα», ενώ κατηγορούνταν ότι την είχε εξυβρίσει. Για τις πράξεις του αυτές κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 8 μηνών, με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ωστόσο, ο 47χρονος φέρεται να μην έμεινε μόνον σ’ αυτά. Κατηγορούνταν ότι ξαναπήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του στις 24 Ιουλίου και ότι την απείλησε πάλι, λέγοντάς της «θα δείτε τι θα πάθετε, αν σε πετύχω θα σε ξεκοιλιάσω», ενώ φέρεται να εξύβρισε και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, επειδή δεν τα βλέπει. Για τις πράξεις του στο δεύτερο επεισόδιο κρίθηκε επίσης ένοχος και του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 13 μηνών, με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Η μηνύτρια, που έχει καταθέσει και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του 47χρονου, φέρεται να υποστήριξε μεταξύ άλλων, ότι ο εν διαστάσει σύζυγος δεν καταβάλει τη διατροφή και για να τα βγάλει πέρα τη βοηθάνε οι δικοί της. Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι απείλησε και εξύβρισε την εν διαστάσει σύζυγό του, καθώς όπως φέρεται να υποστήριξε, εκείνες τις ημέρες και ώρες που τον κατηγορεί η 43χρονη, αυτός βρισκόταν στην εργασία του.

e-thessalia.gr