Αναστέλλονται, με απόφαση του Υπουργείου Άμυνας, οι διαδικασίες για τη μετεγκατάσταση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από τον Βόλο.
«Γνωρίζεται ότι οι διαδικασίες για τη μετακίνηση της 32 ΤΑΞΠΝ από την περιοχή του Βόλου αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Υπουργείου.
Σημειώνεται ότι σήμερα είχε πολύωρη συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας Eυάγγελο Αποστολάκη ο βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ξεκινήσει η μεταφορά αρμάτων από το στρατόπεδο Γεωργούλα στο πλαίσιο της επιχείρησης μετεγκατάστασης της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών.
Αρ. Μπασδάνης:  Παραμένουμε ως οφείλουμε σε εγρήγορση
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αναφορικά με την αναστολή της μετεγκατάστασης της 32ης Ταξιαρχίας από το στρατόπεδο Γεωργούλα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μόνο ενωμένη η τοπική κοινωνία μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα για τη βιωσιμότητα της τοπικής οικονομίας.
Η πίεση που ασκήθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα απ’ όλους τους παραγωγικούς φορείς της πόλης είχε θετικά αποτελέσματα.
Παρόλα αυτά εμείς παραμένουμε ως οφείλουμε σε εγρήγορση για το καλό της τοπικής κοινωνίας και περιμένουμε από την πλευρά του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας περαιτέρω διευκρινίσεις για τη λειτουργία του στρατοπέδου.
Οι άοκνες προσπάθειες του Προέδρου του ΕΣΒ και μέλους της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Απόστολου Οντόπουλου, με συμπαραστάτες το Επιμελητήριο Μαγνησίας, το ΤΕΕ Μαγνησίας, τις ΟΕΒΕΜ, το ΕΚΒ, αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία πρέπει να συνεχιστούν στην κατεύθυνση της στήριξης της τοπικής οικονομίας στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε».

e-thessalia.gr