Να θέσει τέλος στη ζωή του πηδώντας από ύψος περίπου εξι μέτρων από την εξωτερική πλευρά σούπερ μάρκετ στο Βόλο ένας 35χρονος άνδρας σήμερα το μεσημέρι και η επέμβαση Πυροσβεστικής, ΕΚΑΒ και Αστυνομίας ήταν άμεση.

Μετά από 1,5 ώρα που ο άνδρας απειλούσε να πέσει στο κενό, τελικά πείστηκε από ψυχολόγο της Αστυνομίας να μην πραγματοποιήσει το απονενοημένο διάβημά του και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό μέγαρο.

Στις 14.50 το 100 έλαβε κλήση ότι ένας άνδρας ανέβηκε από εξωτερική σκάλα στον πρώτο όροφο σούπερ μάρκετ επί της οδού Λαρίσης στο Βόλο.

Άμεσα στο σημείο πήγαν τρία πυροσβεστική οχήματα με επτά πυροσβέστες, που άπλωσαν φουσκωτό στρώμα κάτω από το σημείο που είχε ανέβει ο άνδρας, που εξακολουθούσε να απειλεί ότι θα έπεφτε στο κενό, ενώ στο σημείο πήγε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, του Α.Τ. Βόλου και της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Τελικά στις 15.20 ψυχολόγος της Αστυνομίας τον πλησίασε, του έδωσε να πιει μια πορτοκαλάδα αι μετά από συζήτηση μαζί του για περίπου 10 λεπτά, τον έπεισε να κατέβει τη σκάλα μαζί της και να μην πραγματοποιήσει την απειλή του.

Τελικά ο άνδρας, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει προβλήματα και όλη την ώρα έλεγε ακόμη και ασυναρτησίες, μεταφέρθηκε με περιπολικό στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

magnesianews.gr