Θέσεις εργασίας (3) για γεωπόνους στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας.

Η σύμβαση εργασίας ισχύει από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης για διάρκεια απασχόλησης 6,5 μηνών και όχι πέραν της 30-11-2023.

Οι υποψήφιοι/ες πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το εξηκοστό έβδομο (67ο) έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.

Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν πτυχιούχοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Λάρισας, Καλλισθένους 27 & Θεοφράστου, Τ.Κ. 413 35 Λάρισα, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προστασίας Φυτών, Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου (Γραφείο 1.8), υπόψη κου Σταυρίδη Δημ. (τηλ.Επικοινωνίας: 2413- 511119).

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

workenter.gr