Στους Τρικαλινούς απευθύνεται με μήνυμά του ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου.
Αναλυτικά:
Φίλες και φίλοι,
είχα την τιμή, σε αυτή την βραχύβια προεκλογική περίοδο, να βρεθώ δίπλα σας, να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να δείξουμε πως υπάρχει και η ουσιαστική πλευρά στον πολιτικό λόγο και αντίλογο.
Είχα την τύχη να γνωρίσω νέους ανθρώπους, να κάνω νέους φίλους, να επενδύσω στις προσωπικές σχέσεις, αφού αυτές είναι που θα μείνουν και μετά τις εκλογές.
Αφιέρωσα στον κάθε συμπολίτη που μου έδωσε με ειλικρίνεια το χέρι του και πολλοί  εξ αυτών μου χάρισαν με αγάπη και την αγκαλιά τους, αρκετό χρόνο, γιατί αυτό αξίζει σε όλους μας. Διότι, έτσι έχω μάθει να πορεύομαι και στην προσωπική μου πορεία. Με ειλικρινείς σχέσεις, που κρατάνε στο χρόνο.
Επέλεξα να αφήσω στην άκρη τα ευκαιριακά χτυπήματα στην πλάτη, που δεν μου ταιριάζουν, και να επενδύσω σε όλους εσάς. Να επενδύσω στην κρίση σας και να σας μιλήσω ξεκάθαρα, με θέσεις και προτάσεις, για το πώς οραματίζομαι το αύριο όλων μας και κυρίως το αύριο των παιδιών μας. Ένα αύριο που να είστε σίγουροι πως θα με βρει δίπλα σας. Για να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε. Για να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη σχέση αλληλοεκτίμησης, που αξίζει πολύ περισσότερο από την όποια προεκλογική φιέστα.
Φίλες και φίλοι,
σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση σας καλώ να σταθείτε δίπλα μου. Να στηρίξετε το Κίνημα Αλλαγής, να στηρίξετε το ΠΑΣΟΚ, να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου. Να δώσουμε μαζί την μάχη για ένα καλύτερο, πιο προοδευτικό αύριο. Να δώσουμε τον αγώνα για το μέλλον του τόπου μας, για το μέλλον της χώρας. Ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής, ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, θα αποτελέσει την φωνή της λογικής, την φωνή της ελπίδας, απέναντι στον λαϊκισμό και την συντήρηση.
Φίλες και φίλοι,
ήρθε η ώρα να κάνουμε την επιλογή μας. Για το αύριο που προσδοκούμε, για τους ανθρώπους που θέλουμε να μας εκπροσωπήσουν στο αύριο αυτό.
Σας καλώ, λοιπόν, να σταθείτε δίπλα μου!
Να συμπορευτούμε μαζί σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια για το μέλλον του τόπου!
Σας καλώ να κάνετε μία Επιλογή Αλλαγής!
Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου
Υποψήφιος Βουλευτής
Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ Ν. Τρικάλων