Μετά από 16 εβδομάδες γεμάτες μόδα και στιλ, το φετινό My Style Rocks ολοκληρώθηκε με μεγάλη νικήτρια την Τρικαλινή Αρετή Λις.
Λαμπερές εμφανίσεις, ιδιαίτερα concepts, πολλή αγωνία και συγκίνηση επεφύλασσε ο τελικός του My Style Rocks, με 6 άνδρες και γυναίκες να διεκδικούν τον τίτλο.
Οι διαγωνιζόμενοι προσπάθησαν, για τελευταία φορά, να εντυπωσιάσουν κριτές και τηλεθεατές με ένα φαντασμαγορικό σόου και λαμπερές εμφανίσεις ως “Queens & Kings”.
Οι έξι φιναλίστ κρίθηκαν με βάση τη βαθμολογία που είχαν συγκεντρώσει όλη την εβδομάδα αλλά και την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.
Η Έρη Λώλη, η Κάτια Φουρτούνη, ο Μηνάς Αηδόνης, ο Σπύρος Νικολαΐδης και η Τζένη Γεωργιάδου προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν κριτές και τηλεθεατές ως «Queens & Kings», ωστόσο δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την Αρετή Λις σε βαθμολογία.
Βαθιά συγκινημένη δήλωσε λίγο μετά τη νίκη της η Αρετή Λις (κατάγεται από τη Νέα Ζωή Καλαμπάκας), που υποσχέθηκε στο κοινό πολύ όμορφες εικόνες.
Η ψήφος του κοινού ήταν καθοριστική και ανέδειξε τη νικήτρια, η οποία, ανακοινώθηκε live και κέρδισε το στέμμα της Βασίλισσας του στυλ αλλά και το μεγάλο έπαθλο.
Ο Αρετή Λις αποχαιρετά το σόου με το στέμμα και το έπαθλο των 30.000 ευρώ.

(in.gr)