Γράφει και επιμελείται η Νεκταρία Βαρσαμή-Πουλτσίδη

Χρόνια πολλά πατριώτες. Ας γιορτάσουμε την ελευθερία που κάποιοι μας εξασφάλισαν. Μια αργία που μπορεί να εμπλουτιστεί από όμορφα αναγνώσματα. 

1-Από τις Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορεί το βιβλίο «Μια φορά και μια ραγισμένη καρδιά», το πρώτο βιβλίο της επόμενης σειράς της συγγραφέως Στέφανι Γκάρμπερ. Η μετάφραση ανήκει στην Πηνελόπη Τριαδά.

Τα γεγονότα του βιβλίου διαδραματίζονται κάποια χρόνια αργότερα από τη σειρά Κάραβαλ. Γνωρίζουμε τις δύο αδερφές, τη Μαρισόλ, την οποία δεν συμπάθησα ιδιαίτερα και τη θετή αδερφή της, την Ιβάτζελιν.

Άλλη μια υποσχόμενη σειρά φαντασίας ξεκινάει!

Ίντριγκες, μυστήριο, κρυμμένα μυστικά, δολοπλοκίες, τίποτα δεν είναι ό, τι δείχνει και ό, τι λάμπει σίγουρα δεν είναι χρυσός! Ταυτίστηκα με την Ιβάτζελιν και τον ανεκπλήρωτο έρωτά της. Άλλωστε ποια ρομαντική, ευαίσθητη και ερωτευμένη καρδιά δεν θα ταυτιζόταν;

Περίληψη: Το πολυπόθητο bonuschapter της Γκάρμπερ ΤΩΡΑ και online!

ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΘΑ ΦΤΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ;

Από τότε που θυμάται τον εαυτό της, η Ιβάντζελιν Φοξ πίστευε στην αληθινή αγάπη και στο ευτυχισμένο τέλος… έως ότου μαθαίνει ότι ο έρωτας της ζωής της θα παντρευτεί κάποια άλλη.

Θέλοντας απελπισμένα να σταματήσει τον γάμο και να γιατρέψει την πληγωμένη της καρδιά, η Ιβάντζελιν κάνει μια συμφωνία με τον χαρισματικό αλλά μοχθηρό Πρίγκιπα των Καρδιών. Ως αντάλλαγμα για τη βοήθειά του, της ζητάει τρία φιλιά, τα οποία θα δοθούν όποτε και όπου επιλέξει εκείνος.

Αλλά αφού δίνει το πρώτο φιλί που υποσχέθηκε, η Ιβάντζελιν μαθαίνει ότι τα παζάρια με έναν αθάνατο είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι – και ότι ο  Πρίγκιπας των Καρδιών θέλει πολύ περισσότερα από εκείνη από όσα είχε δεσμευτεί να κάνει. Έχει σχέδια για την Ιβάντζελιν, σχέδια που θα οδηγήσουν είτε στο πιο ευτυχισμένο τέλος είτε στη μεγαλύτερη τραγωδία…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.

Στοιχεία βιβλίου

Τίτλος: Μια φορά και μια ραγισμένη καρδιά

Συγγραφέας: Στέφανι Γκάρμπερ

ISBN: 978-618-01-4745-2

Αρ. σελίδων: 400

Έτος έκδοσης: 2022

Εκδόσεις: Ψυχογιός

2-Από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί το βιβλίο «Μια νύχτα στο βιβλιοπωλείο» της συγγραφέως Μαίρης Κόντζογλου.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο ανάγνωσμα για το βιβλίο, τη συγγραφή, τους αναγνώστες που αγαπούν τη λογοτεχνία, τα βιβλιοπωλεία. Ένα καθαρά κοινωνικό βιβλίο.

Η Θεολογία είναι μια όμορφη υπάλληλος ενός ξεχωριστού βιβλιοπωλείου, ενός διανυκτερεύοντος βιβλιοπωλείου, η οποία πάντα παίρνει τη νυχτερινή βάρδια. Οι πελάτες της είναι άνθρωποι διάφορων κοινωνικών τάξεων κι ο καθένας έχει να διηγηθεί την προσωπική του ιστορία.

Αναμνήσεις του παρελθόντος, συναισθήματα που έρχονται στην επιφάνεια και ανεκπλήρωτα όνειρα μέσα από την ταξιδιάρικη πένα της Μαίρης Κόντζογλου.

Περίληψη: «Η ανάγνωση, όπως και η συγγραφή, τελικά είναι αγρύπνια» λέει της Θεολογίας ο βαθυστόχαστος ιδιοκτήτης του Φεγγαριού, βιβλιοπωλείου που διανυκτερεύει για να βρίσκουν εκεί καταφύγιο οι αθεράπευτα βιβλιομανείς, και την προσλαμβάνει.

Μια νύχτα που η πόλη δακρύζει από την πυκνή ομίχλη, το Φεγγάρι δέχεται κάθε είδους επισκέπτες: εραστές της λογοτεχνίας, προδομένες υπάρξεις, οικονομικούς και ερωτικούς μετανάστες, διανοούμενους και τύπους λαϊκούς, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες, ορθολογιστές και ρομαντικούς, ακόμη και ήρωες του Σαίξπηρ.

Όλοι τους, μέσα στη ζεστασιά του Φεγγαριού, θα απλώσουν την προσωπική τους πραμάτεια, τις πληγές, τα όνειρα, τις χαρές και τις λύπες τους, αγωνίες, ελπίδες και δεδομένα και θα γεμίσουν τις ώρες της αγρύπνιας μέχρι ο ήλιος να λάμψει πάλι.

Παρ’ όλο τον σχεδιασμό και τις λεπτομερείς ετοιμασίες, το ξεκίνημα ενός καινούργιου βιβλίου –όπως και η αναχώρηση για ένα ταξίδι– ποτέ δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί και αγνοεί παντελώς πού θα την οδηγήσει, σε ποια ακτή ονείρων θα την ξεβράσει μισοπνιγμένη από τη συγκίνηση, σε πόσες βουνοκορφές θα την ανεβάσει για να αγναντέψει τις πεδιάδες των ιστοριών κάτω από τα πόδια της.

Στοιχεία βιβλίου

Τίτλος: Μια νύχτα στο βιβλιοπωλείο

Συγγραφέας: Μαίρη Κόντζογλου

ISBN: 978-618-03-3418-0

Αρ. σελίδων: 408

Έτος έκδοσης: 2022

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

3-Από τις Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορεί το βιβλίο «Έξι Κοράκια» της συγγραφέως Λι Μπαρντούγκο. Η μετάφραση ανήκει στην Πηνελόπη Τριαδά.

Πρόκειται για το πρώτο μέρος της διλογίας Grishaverse και τέταρτο μετά την τριλογία Σκιές και Οστά, όπου θα χορτάσετε δράση κι ένταση, περιπέτεια και κίνδυνο, αγωνία και ανατροπές.

Ο εύστροφος και πονηρός νεαρός Καζ Μπρέκερ, ένας προικισμένος κακοποιός, ηγέτης μιας μικρής συμμορίας κλεφτών, των Ντρεγκς, απάγεται και καλείται να διαρρήξει το απόρθητο στρατιωτικό Δικαστήριο του Πάγου, στην Φγέρντα για την απελευθέρωση και την παράδοση ενός σημαντικού επιστήμονα με γνώσεις πέρα από κάθε φαντασία.

Θα συγκεντρώσει μια ομάδα έξι ασυνήθιστων κι αλλόκοτων ατόμων -τα «Έξι Κοράκια», οι επίλεκτοι απόκληροι-.

Ένα ανάγνωσμα για τους φαν της νεανικής λογοτεχνίας φαντασίας (YA Fantasy) με δυναμικούς κι αντισυμβατικούς χαρακτήρες. Η τριτοπρόσωπη γραφή της συγγραφέως μοιάζει ωριμότερη και η πλοκή εξελίσσεται μέσα από καλές περιγραφές. Ωστόσο, κάποιες αναδρομές στο παρελθόν μου φάνηκαν κουραστικές, ως προς τη ροή.

Περίληψη: Η εγκληματική ιδιοφυΐα, Καζ Μπρέκερ, έχει μια ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικά επικίνδυνο κόλπο: να διαρρήξει το Δικαστήριο του Πάγου –ένα στρατιωτικό οχυρό που δεν έχει παραβιαστεί ποτέ– και να πάρει έναν όμηρο του οποίου η γνώση θα μπορούσε να αλλάξει τη μαγεία των Γκρίσα για πάντα. Η επιτυχία αυτού του σχεδίου σημαίνει αφάνταστα πλούτη για τον Καζ, αλλά δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του…

Ένας κατάδικος που διψάει για εκδίκηση.

Ένας δεινός σκοπευτής που δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη σε κανένα στοίχημα.

Ένας φυγάς με προνομιούχο παρελθόν.

Μια κατάσκοπος γνωστή ως Φάντασμα.

Μια Καρδιοφροντίστρια που χρησιμοποιεί τη μαγεία της για να επιβιώσει στις φτωχογειτονιές.

Ένας κλέφτης με ταλέντο στις αδύνατες αποδράσεις.

ΕΞΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟΚΛΗΡΟΙ. ΕΝΑ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΚΟΛΠΟ. ΜΑΖΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ – ΑΝ ΔΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

Στοιχεία βιβλίου

Τίτλος: Έξι Κοράκια

Συγγραφέας: Λι Μπαρντούγκο

ISBN: 978-618-01-4770-4

Αρ. σελίδων: 568

Έτος έκδοσης: 2023

Εκδόσεις: Ψυχογιός

4-Από τις Εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορεί το βιβλίο «Η ζωή, το σύμπαν και τα πάντα» του συγγραφέα Άνταμ Ντάγκλας. Η μετάφραση ανήκει στον Δημήτρη Αρβανίτη.

Πρόκειται για το τρίτο μέρος της τριλογίας Γυρίστε τον Γαλαξία με ωτοστόπ! Η συνταγή περιλαμβάνει αστρόπλοια, ταξίδια στον χωροχρόνο, καταστροφή του πλανήτη, πόλεμοι εξόντωσης, ρομπότ, υπολογιστές και πολλή επιστημονική φαντασία.

Εσείς, πιστεύετε πως θα απαντηθούν τα μεγάλα ερωτήματα για τη ζωή, το σύμπαν και τα πάντα;

Περίληψη: Το πιο πιστό και αφοσιωμένο πλήρωμα στην προσπάθειά του να αποτρέψει τον παγκόσμιο Αρμαγεδδώνα και να σώσει τη ζωή όπως την ξέρουμε – και δεν την ξέρουμε!

Οι κάτοικοι του πλανήτη Κρίκιτ ζούσαν ευτυχισμένοι μέχρι που εμφανίστηκε ένα διαστημόπλοιο στον ουρανό τους, που συνετρίβη, και τότε συνειδητοποίησαν ότι δεν είναι μόνοι τους στο σύμπαν, πράγμα που τους ενόχλησε και αποφάσισαν να το καταστρέψουν. Τώρα μόνο πέντε υπάρξεις στέκονται ανάμεσα στα δολοφονικά ρομπότ του πλανήτη και τον στόχο τους, τον ολοκληρωτικό αφανισμό.

Είναι ο Άρθουρ Ντεντ, ένας ήρεμος ταξιδιώτης του διαστήματος και του χρόνου· ο Φορντ Έσκορτ, ο καλύτερός του φίλος, ο οποίος αποφασίζει να τρελαθεί για να δει αν του αρέσει· ο Σλάρτιμπαρτφαστ, ο αδάμαστος υπερασπιστής της Εκστρατείας για τον Πραγματικό Χρόνο, ο οποίος ταξιδεύει με ένα σκάφος που τροφοδοτείται από την παράλογη συμπεριφορά· ο Ζάφοντ Μπίμπλιμπροξ, ο δικέφαλος πρώην πρόεδρος του γαλαξία, και η Τρίλιαν, η σέξι δόκιμος του διαστήματος, που διχάζεται ανάμεσα στον έρωτά της για έναν επίμονο Θεό του Κεραυνού και την αγάπη της για τον καταθλιπτικό Μπίμπλιμπροξ.

Στοιχεία βιβλίου

Τίτλος: Η ζωή, το σύμπαν και τα πάντα

Συγγραφέας: Άνταμ Ντάγκλας

ISBN: 978-618-02-2490-0

Αρ. σελίδων: 288

Έτος έκδοσης: 2023

Εκδόσεις: Μίνωας

5-Από τις Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορεί το δεύτερο βιβλίο «Ο Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά» της εθιστικής σειράς της συγγραφέως Τζ. Κ. Ρόλινγκ. Η μετάφραση ανήκει στην Καίτη Οικονόμου.

Μια δεύτερη βουτιά στον κόσμο των μάγων που είναι γεμάτος περιπέτειες και σκοτεινό μυστήριο. Ο Χάρι Πότερ βρίσκεται στη δεύτερη σχολική χρονιά στο Χόγκουαρτς, παρά τις αντίθετες προειδοποιήσεις, όταν ο

Διάδοχος του Σαλαζάρ Σλίθεριν ανοίγει την Κάμαρα με τα υστικά, ελευθερώνοντας ένα φονικό τέρας που πετρώνει τους μαθητές της σχολής.

Μια εξαιρετική σειρά για να μυηθεί κάθε παιδί στο μαγευτικό σύμπαν της φαντασίας.

Περίληψη: Το καλοκαίρι πέρασε και μαζί και οι βαρετές διακοπές με τους θείους. Ο Χάρι επιστρέφει στη Σχολή Χόγκουαρτς και ξαναβρίσκει τους φίλους του, τον Ρον και την Ερμιόνη. Όμως κάτι παράξενο και επικίνδυνο συμβαίνει.

Ο Χάρι ακούει φωνές που τον απειλούν και οι συμμαθητές του δεν ξέρουν από πού να φυλαχτούν. Στον τοίχο εμφανίζεται μια μυστηριώδης επιγραφή: «Η κάμαρα με τα μυστικά άνοιξε. Φυλαχτείτε!» Ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά; Ποιον φοβερό εχθρό πρέπει να αντιμετωπίσει και πάλι ο Χάρι; Θα καταφέρει να σώσει τον εαυτό του και τους φίλους του;

Η νεαρή Αγγλίδα συγγραφέας μας χαρίζει το δεύτερο συναρπαστικό βιβλίο της σειράς των περιπετειών του Χάρι Πότερ, ένα βιβλίο πρωτότυπο, απολαυστικό, αστείο και διασκεδαστικό, ένα βιβλίο αλλιώτικο από τ'' άλλα.

Στοιχεία βιβλίου

Τίτλος: Ο Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά

Συγγραφέας: Τζ. Κ. Ρόλινγκ

ISBN: 978-960-274-401-7

Αρ. σελίδων: 368

Έτος έκδοσης: 1999

Εκδόσεις: Ψυχογιός

6-Από τις Εκδόσεις Δεσύλλας κυκλοφορούν τα βιβλία «Νιλ Άρμστρονγκ – Η κατάκτηση του διαστήματος» και «Λεονάρντο ντα Βίντσι – Ο πίνακας που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ» της σειράς Σπουδαίες Προσωπικότητες της συγγραφέως Christine Palluy. Η μετάφραση ανήκει στην Ελένη Μπακογεώργου. Η εικονογράφηση είναι της Prisca LeTandé. Απευθύνεται σε παιδιά άνω των έξι ετών.

Στο βιβλίο «Λεονάρντο ντα Βίντσι – Ο πίνακας που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ» συναντάμε τον πασίγνωστο ζωγράφο Λεονάρντο ντα Βίντσι, τον δημιουργό της Τζοκόντα αλλά και του Μυστικού Δείπνου. Ωστόσο ο Ντα Βίντσι πέρα από καλλιτέχνης ήταν και εφευρέτης.

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου μαθαίνουμε σπουδαίες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες από την πολύπλευρη προσωπικότητά του.

Το βιβλίο δεν απευθύνεται μόνο σε παιδιά αλλά και στους ενήλικες. Ενώ στο βιβλίο Νιλ Άρμστρονγκ – Η κατάκτηση του διαστήματος», μαθαίνουμε για τη ζωή του αστροναύτη Νιλ Άρμστρονγκ, από την παιδική ηλικία ως τις σπουδές του, τα όνειρα του, τις φιλοδοξίες του ως την μέρα ορόσημο για την ανθρωπότητα, στις 21 Ιουλίου το 1969 όπου για πρώτη φορά πάτησε ανθρώπινο πόδι στο φεγγάρι.

Μέσα από το βιβλίο θα μάθουμε επίσης λεπτομέρειες για το υπόλοιπο προσωπικό του Νιλ. (τι εννοεις; Ο Νιλ ειχε προσωπικο;) Αξίζει να αναφέρω πως υπάρχουν και φωτογραφίες από τον πύραυλο Απόλλων 11 μαζί με το πλήρωμά του.

Περίληψη: Μια συλλογή από μεγάλες προσωπικότητες της ιστορίας ή του μύθου. Ανακάλυψέ τες όλες!

Όταν ο έμπορος Φραντσέσκο ντελ Τζοκόντο ζητά από τον Λεονάρντο να ζωγραφίσει ένα πορτρέτο της συζύγου του,της Λίζας, ο ζωγράφος δε διστάζει ούτε στιγμή! Στρώνεται αμέσως στη δουλειά, θέλει ο πίνακάς του να είναι τέλειος. Θα καταφέρει, όμως, να ολοκληρώσει την παραγγελία του εμπόρου;

Μετά την ιστορία, θα βρεις ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και εικόνες για να μάθεις πιο πολλά!

Στοιχεία Βιβλίου

Τίτλος: Λεονάρντο ντα Βίντσι – Ο πίνακας που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ

Συγγραφέας: Christine Palluy

ISBN: 978-618-5568-50-4

Αρ. σελίδων: 32

Έτος έκδοσης: 2022

Εκδόσεις: Δεσύλλας

Περίληψη: Μια συλλογή από μεγάλες προσωπικότητες της ιστορίας ή του μύθου. Ανακάλυψέ τες όλες!

Ο Νιλ Άρμστρονγκ κάνει το όνειρό του πραγματικότητα: γίνεται αστροναύτης! Κι όχι ένας οποιοσδήποτε αστροναύτης… Είναι αυτός που θα κάνει τoπρώτo βήμα της ανθρωπότητας στη Σελήνη! Στις 16 Ιουλίου 1969, ο πύραυλος «Κρόνος 5» εκτοξεύεται… προς ένα μοναδικό ταξίδι!

Μετά την ιστορία, θα βρεις ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και εικόνες για να μάθεις πιο πολλά!

Στοιχεία βιβλίου

Τίτλος: Νιλ Άρμστρονγκ – Η κατάκτηση του διαστήματος

Συγγραφέας: ChristinePalluy

ISBN: 978-618-5568-45-0

Αρ. σελίδων: 32

Έτος έκδοσης: 2022

Εκδόσεις: Δεσύλλας

7-Από τις Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορεί το βιβλίο «Το λιοντάρι, η μάγισσα και η ντουλάπα» της σειρά Τα χρονικά της Νάρνια του συγγραφέα Κ. Σ. Λιούις. Η μετάφραση ανήκει στην Πετρούλα Γαβριηλίδου.

Η Νάρνια, ένας κόσμος μυστικός, με μια παράξενη γοητεία και ιδιόμορφα πλάσματα -κένταυρους, νάνους και όντα που δε μπορεί να σκεφτεί ο νους του ανθρώπου- βρίσκεται στοιχειωμένος μέσα στον αιώνιο χειμώνα της Λευκής Βασίλισσας, Τζάντις. Είναι ο κόσμος που θα συναντήσουν απροσδόκητα τέσσερα αδέλφια, όταν κατά λάθος ανοίξουν μια ντουλάπα, που δε θα έπρεπε να ανοίξουν ποτέ, τη στιγμή που έπαιζαν «κρυφτό» μέσα στο σπίτι ενός καθηγητή στους αγρούς της Αγγλίας.

Τώρα πια, δε μπορούν να κάνουν πίσω. Ο κόσμος της Νάρνια χρειάζεται τη λύτρωση, που μόνο η Λούσυ, ο Έντμουντ, η Σούζαν και ο Πίτερ μπορούν να προσφέρουν. Η Τζάντις όμως, είναι εκεί, πανταχού παρούσα, και δε πρόκειται να αφήσει κανέναν και τίποτα να απειλήσει την παντοδυναμία της…

Έτοιμοι για ένα ακόμη μαγικό ταξίδι; Ο γενναίος και υπεύθυνος Πίτερ, η συνετή και λογική Σούζαν, ο αμφιλεγόμενος Έντμουντ και η αθώα και καλοσυνάτη μικρούλα Λούσυ θα σας κρατήσουν παρέα σε μια αξέχαστη περιπέτεια.

Περίληψη: Τέσσερα αδέλφια που αγαπούν τις περιπέτειες –ο Πίτερ, η Σούζαν, ο Έντμουντ και η Λούσι Πέβενσι– τρυπώνουν σε μια ντουλάπα και μεταφέρονται στη χώρα της Νάρνια, έναν τόπο παγωμένο από τον αιώνιο χειμώνα και σκλαβωμένο από τις δυνάμεις της Λευκής Μάγισσας. Αλλά εκεί που κάθε ελπίδα έχει σχεδόν χαθεί, η επιστροφή του Μεγάλου Λιονταριού, του Ασλάν, σηματοδοτεί μια μεγάλη αλλαγή… και μια μεγάλη θυσία.

ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ, Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΚΑΙ Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ είναι το δεύτερο βιβλίο από την κλασική σειρά λογοτεχνίας του φανταστικού του Κ. Σ. Λιούις, ο οποίος, εδώ και πάνω από εξήντα χρόνια, ταξιδεύει τους αναγνώστες όλων των ηλικιών σε μια χώρα μαγική, με αλησμόνητους ήρωες. Το βιβλίο περιλαμβάνει τις πρωτότυπες ασπρόμαυρες εικόνες που είχε δημιουργήσει για τη Νάρνια η βραβευμένη Πολίν Μπέινς.

Στοιχεία βιβλίου

Τίτλος: Το λιοντάρι, η μάγισσα και η ντουλάπα

Συγγραφέας: Κ. Σ. Λιούις

ISBN: 978-618-01-4565-6

Αρ. σελίδων: 184

Έτος έκδοσης: 2022

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Οι Εκδόσεις Κίλχη διοργανώνουν bazaar στον χώρο τους (Αριστοτέλους 39 & Ηπείρου, Αθήνα) και online στο kichli.com από τις 6 έως και τις 10 Απριλίου. Θα βρείτε τα βιβλία της Κίχλης με έκπτωση από 50% (εκτός των βιβλίων που εμπίπτουν στον νόμο περί ενιαίας τιμής).

Ώρες: Πέμπτη-Παρασκευή 10.00 - 19.00,

Σάββατο 10.00-17.30,

Κυριακή 11.00-16.00,

Δευτέρα 10.00-18.00.