Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Αννίτα Πάνια, αναζητείται από τια αστυνομικές αρχές, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, εκκρεμεί εις βάρος της ένταλμα σύλληψης.
Όπως έγινε γνωστό, υπάλληλος του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon υπέβαλε στο στο ΑΤ Αμαρουσίου μήνυση εναντίον της Αννίτας Πανία, για απειλή και εξύβριση.
Μάλιστα το απόγευμα της Κυριακής περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. πήγε στο στούντιο που η Αννίτα Πάνια γυρίζει την τηλεοπτική της εκπομπή, «ANNITA Airlines», ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν ήταν εκεί καθώς όπως έγινε γνωστό αποχώρησε επικαλούμενη έντονη αδιαθεσία του πατέρα της.
Δύο αστυνομικοί με περιπολικό την περίμεναν έξω από το κανάλι, αφού η ΕΛ.ΑΣ την αναζητούσε στα όρια του αυτόφωρου, ωστόσο η Αννίτα Πάνια δεν εμφανίστηκε ποτέ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι χαρακτηριστικό ότι η εκπομπή της κας.Πάνια δεν μεταδόθηκε την Κυριακή, ενώ τις τελευταίες ώρες, το γύρο του Διδικτύου κάνει η είδηση της υποτιθέμενης σύλληψης της γνωστής παρουσιάστριας.
Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, το αυτόφωρο λήγει απόψε, το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας.
Δεύτερη φορά αυτόφωρο για την Αννίτα Πάνια
Αυτή ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια έχει μπλεξίματα με τον νόμο, αφού το 2008 όταν ακόμα ήταν παντρεμένη με τον Νίκο Καρβέλα , οι δυο τους είχαν έντονο διαπληκτισμό με την αστυνομία.
Το πρώην ζευγάρι,  δεν είχε σταματήσει στο σήμα της αστυνομίας, ακολούθησε καταδίωξη και ένα θερμό επεισόδιο με τους τέσσερις αστυνομικούς που τους σταμάτησαν, οδηγώντας τους στο αυτόφωρο.
Και οι δυο πλευρές είχαν τότε κινηθεί νομικά, καταθέτοντας αγωγές. Οι αστυνομικοί υποστήριζαν πως το διάσημο ζευγάρι τους εξύβρισε, ενώ ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια δήλωσαν πως προσπάθησαν να τους τρομοκρατήσουν.
Μετά από 11 χρόνια η εκδίκαση της υπόθεσης ολοκληρώθηκε και οι δικαστές δικαίωσαν τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με την απόφαση, «δικαιούνται καθένας των τριών πρώτων εναγόντων το ποσό των 20.000 ευρώ και ο τέταρτος το ποσό των 10.000», ενώ, το ζευγάρι πρέπει να πληρώσει και τη δικαστική δαπάνη που αγγίζει τα 5.000 ευρώ περίπου.

(in.gr)