Με τον πρόεδρο του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου κ. Χρήστο Τσιτσιρίγγο και μέλη της διοίκησης συναντήθηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, η οποία είχε την ευκαιρία να συζητήσει για όλα τα θέματα που απασχολούν τη διοίκηση του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού.

Αμέσως μετά τη συνάντηση η κα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συναντήθηκα σήμερα με τη διοίκηση του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου, ενός Συνεταιρισμού που παίζει κομβικό ρόλο στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Γενικότερα οι Συνεταιρισμοί θα έπρεπε να ηγούνται των προσπαθειών που κάνουν οι παραγωγοί, ώστε να καταφέρουν να πετύχουν αυτό που είναι αδύνατον πλέον να καταφέρει κάθε παραγωγός μόνος του. Δυστυχώς εδώ και δεκαετίες το Συνεταιριστικό κίνημα στην Ελλάδα δεν έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο του και οι ευθύνες γι’ αυτό βαραίνουν όλους τους εμπλεκόμενους και πρωτίστως το ίδιο το κράτος. 

Ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου αποτελεί μια εξαίρεση. Πρόκειται για μια υγιή επιχείρηση η οποία δίνει τη δυνατότητα στους παραγωγούς της περιοχής να συμμετέχουν σε ένα εγχείρημα που προσφέρει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στην τοπική οικονομία. Δυστυχώς οι οινοποιοί έπεσαν κι αυτοί θύματα της πολιτικής εξαπάτησης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ εγγυάται με το πρόγραμμα της πως ο πρωτογενής τομέας και ειδικότερα οι οινοποιοί θα στηριχθούν εμπράκτως, αφού είναι πλέον αποδεδειγμένο πως αυτός είναι ένας τομέας όπου η Ελλάδα κάνει θαύματα.