Στην επισκευή - με μικρό κόστος - του οχήματος (πλυντήριο) πλυσίματος κάδων απορριμμάτων προχώρησε ο δήμος Τυρνάβου, το οποίο και θα χρησιμοποιήσει στη καθημερινή μάχη της καθαριότητας, αναβαθμίζοντας περαιτέρω τις υπηρεσίες προς τους δημότες του.
Μετά από χρόνια απενεργοποίησης και εγκατάλειψης του οχήματος, η δημοτική αρχή του Γιάννη Κόκουρα προχώρησε στην επισκευή και συντήρηση του πολύ απαραίτητου και χρήσιμου μηχανήματος, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί και πάλι με στόχο την πλύση και απολύμανση σε πρώτη φάση των κάδων απορριμμάτων και εν συνεχεία πλατειών και κοινόχρηστων χώρων.
Ήδη το όχημα ανέλαβε δράση στον Τύρναβο και πολύ σύντομα θα μεταβεί και στον Αμπελώνα.
Γ. Κόκουρας
«Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό κι ακόμη μεγαλύτερη ένταση την προσπάθεια μας για έναν καθαρό και περιποιημένο Δήμο, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα που έχουμε, παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και τις σημαντικές ελλείψεις που αντιμετωπίζουμε σε Μέσα και προσωπικό.
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η επισκευή του οχήματος (πλυντήριο) πλυσίματος κάδων απορριμμάτων, το οποίο κάποιοι είχαν ξεχάσει στο Αμαξοστάσιο.
Στην προσπάθεια που κάνουμε για έναν καθαρό δήμο Τυρνάβου δεν είμαστε μόνοι, έχουμε συνοδοιπόρους τους δημότες μας, οι οποίοι μας στηρίζουν, ακολουθώντας τις οδηγίες των Υπηρεσιών μας.
Φυσικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, κυρίως στα χωριά. Αυτός είναι ο επόμενος στόχος μας» δήλωσε ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας.