Παραλίγο να σκοτώσει με το αυτοκίνητό του υπάλληλο πρατηρίου στην περιοχή του Ευαγγελισμού ένας 38χρονος Γεωργιανός, μεθυσμένος, που δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, μαζί με άλλους δύο 35χρονους επίσης Γεωργιανούς συνεπιβάτες του.

Σύμφωνα με την Ελευθερία, στη 1.30 χθες τα ξημερώματα, όταν αστυνομι­κοί του Τμήματος Τεμπών, στην πε­ριοχή του Ευαγγελισμού και στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων στα­μάτησαν για έλεγχο το επιβατικό αυ­τοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις υπήκοοι της Γεωργίας.

Διαπιστώ­θηκε από τον έλεγχο, ότι ο 38χρονος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και μάλιστα μεθυσμένος. Εν συνεχεία συνελήφθη μαζί με τους δύο ομοεθνείς του, καθώς όπως αποδείχθηκε από την έρευνα αστυνομικών του AT Τεμπών, οι τρεις συλληφθέντες μισή ώρα νω­ρίτερα είχαν σταθμεύσει σε πρατήριο υγρών καυσίμων επί τη εθνικής οδού, στον Σταθμό Εξυπηρέτησή Αυτοκινήτων στο ύψος της Νίκαιας.

Εκεί ανεφοδίασαν το αυτοκίνητό τους με βενζίνη αξίας 70 ευρώ. Βενζίνη την οποία όχι μόνο δεν πλήρωσαν αλλά φεύγοντας βιαστικά παρέσυραν με το αυτοκίνητό τους τον 23χρονο υπάλληλο του πρατηρίου, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.

Επίσης, στο αυτοκίνητο βρέθηκε άγνωστη χημική ουσία που στάλθηκε προς εξέταση.

Οι τρεις που συνελήφθησαν θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον των Εισαγγελικών Αρχών.

Χ.Ψ.