Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Εκτάκτων Εκπαιδευτικών πρώην Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας σχετικά με τη μη καταβολή των δεδουλευμένων από τη διοίκηση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο εμπαιγμός από την πλευρά της διοίκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συνεχίζεται.
Παρά λοιπόν τις επανειλημμένες ανακοινώσεις, παραστάσεις διαμαρτυρίας, υπομνήματα και κινητοποιήσεις σχετικά με την μη καταβολή των δεδουλευμένων τόσο για τους μήνες Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου του 2018 αλλά και για τους μήνες του Χειμερινού Εξαμήνου του τρέχοντος Ακαδημαϊκού έτους, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, με ένα μήνυμα σχεδόν απειλητικό σήμερα 06/02 καλεί τους συναδέλφους εκτάκτους εκπαιδευτικούς, να αναρτήσουν τις βαθμολογίες από τα μαθήματα των οποίων είχαν την ευθύνη ως αύριο, Παρασκευή 07/02. Απλήρωτοι!
Και παρά το γεγονός της ύπαρξης αντίστοιχης απόφασης του Συλλόγου μας για το αντίθετο. Και παρά το γεγονός της εκκρεμούς δικαστικής απόφασης για το περασμένο Εξάμηνο.
Σε όλο δε, το διάστημα αυτό, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας δεν είχε το σθένος να καλέσει τον κλάδο μας ούτε μισή φορά σε διάλογο για την διερεύνηση της πιθανότητας έστω, εξεύρεσης μιας λύσης στο επίμαχο θέμα των συμβάσεών μας και των αποδοχών μας, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές μας.
Εμφανίζεται λαλίστατο όμως, μέσω απρόσωπων μηνυμάτων στην λογική «αποφασίζουμε και διατάσσουμε» όταν πρόκειται να μας κάνει υποδείξεις.
Στη βάση λοιπόν των αποφάσεων των Γενικών μας Συνελεύσεων καλούμε τους συναδέλφους Ακαδημαϊκούς Υποτρόφους:
•    Να μην προχωρήσουν σε καμία ανάρτηση βαθμολογιών τόσο των μαθημάτων των οποίων είχαν την ευθύνη, όσο και αυτών που τους ανατέθηκε η ανάρτηση βαθμολογιών(!!)
•    Να συμμετάσχουν στις επόμενες κινητοποιήσεις του Συλλόγου μας και στη Γενική Συνέλευση της Τρίτης 18/02 στις 12:00 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του πρώην Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας».