Φόβο και αναστάτωση έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Τυρνάβου η είδηση της απόπειρας απαγωγής ανήλικου μαθητή από άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε βαν.
Ολα συνέβησαν λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας όταν ο 14χρονος μαθητής έχοντας ολοκληρώσει την προπόνηση στο άλσος του προφήτη Ηλία επέστρεφε με το ποδήλατο στο σπίτι του όταν επί της οδού Ειρήνης αντιλήφθηκε ένα λευκό βαν που κινούνταν στο ρεύμα προς τις εργατικές κατοικίες να του κλείνει το δρόμο.
Οπως ανέφερε στους γονείς του μόλις το βαν, που μάλλον δεν είχε πινακίδες, του έκλεισε το δρόμο από το εσωτερικό του βγήκε ένα άτομο που φορούσε κουκούλα και του ζήτησε επιτακτικά να μπει στο όχημα και μάλιστα προσπάθησε να τον οδηγήσει στο αυτοκίνητο πιάνοντάς τον από το χέρι.
Ο ανήλικος μαθητής που φαίνεται ότι δεν έχασε την ψυχραιμία κατάφερε να απαλλαγεί από τους παραλίγο απαγωγείς κατάφερε να απομακρυνθεί από το σημείο με το ποδήλατό του.
Μόλις έφτασε στο σπίτι ενημέρωσε τους γονείς του που αμέσως κατήγγειλαν το συμβάν στην αστυνομία υποβάλλοντας μάλιστα και μήνυση κατά αγνώστων.
Το συμβάν όπως είναι φυσικό έχει πλέον θορυβήσει τους Τυρναβίτες αφού είναι κάτι που συνέβη σε σημείο με σχετική κίνηση οχημάτων αν και εκείνη την ώρα κανείς δεν αντελήφθη τίποτα σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τις μέχρι τώρα έρευνες της αστυνομίας οι οποίες συνεχίζονται με ιδιαίτερη ένταση, ενώ αύριο αναμένεται με ενδιαφέρον και η κατάθεση του μαθητή.

paidis.com