Αποκαταστάθηκε πλήρως η σοβαρή βλάβη που προκλήθηκε σε πομώνα άρδευσης στο Αργυροπούλι του Δήμου Τυρνάβου, το οποίο διαθέτει ξανά ασφαλές , καθαρό, πόσιμο νερό.
Σε ανακοίνωση της δημοτικής αρχής αναφέρονται τα εξής:
"Ενημερώνουμε τους συνδημότες μας και δη τους κατοίκους του Αργυροπουλίου πως η σοβαρότατη βλάβη -σάρωση πομώνας ύδρευσης- στο Αργυροπούλι αποκαταστάθηκε πλήρως. Το Αργυροπούλι διαθέτει ξανά απολύτως ασφαλές, καθαρό, πόσιμο νερό.
Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαιτούμενες εργασίες, έγινε ο καθαρισμός του υδατόπυργου, ελέγχθηκε η ποιότητα του νερού της γεώτρησης, χλωριώθηκε το νερό και ο υδατόπυργος τροφοδοτήθηκε με καθαρό πόσιμο νερό νωρίς σήμερα το απόγευμα.
Αξίζει να αναφερθούν οι ασταμάτητες προσπάθειες του προσωπικού του Δήμου και δη της ΔΕΥΑΤ από την Παρασκευή το βράδυ, που έκαναν πράξη την εντολή του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα για άμεση αποκατάσταση της σοβαρότατης αυτής βλάβης.
Παράλληλα, συνεχής υπήρξε η παρουσία στον τόπο της ζημίας του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Καθαριότητας Γκάτσου Γεώργιου, του Γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑΤ Τσαγκαράκου Σταύρου, του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΤ Σακελλάρη Απόστολου και του Πρόεδρου της Τοπικής Κοινότητας Αργυροπουλίου Απόστολου Βογιατζή.
Να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της άμεσης ανακούφισης των συνδημοτών μας ήδη από την Κυριακή κατέστη εφικτό να υπάρχει νερό για λόγους υγιεινής (όχι πόσιμο) μέσω τρίτων γεωτρήσεων, ενώ συγχρόνως ο  Δήμος Τυρνάβου από την πρώτη στιγμή διένειμε συνεχώς πόσιμο εμφιαλωμένο νερό στην Κοινότητα Αργυροπουλίου.
Τέλος, η Δημοτική Αρχή εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τους συνδημότες μας που επέδειξαν υπομονή και κατανόηση ως την πλήρη και οριστική αποκατάσταση της εν λόγω βλάβης."