Πρόγευση της προαναγγελθείσας εκδήλωσης από το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα με πτήση αερόστατου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Καρδιτσιώτες που βρέθηκαν στο Αθλητικό Πάρκο το απόγευμα του Σαββάτου (8/5).

Ειδικότερα με πρωτοβουλία του ΕΒΕ Καρδίτσας και σε μια προσπάθεια εξωστρέφειας και προβολής του νομού διοργανώθηκε event που αρχικά  ήταν να πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία ωστόσο όπως αποφάσισαν οι διοργανωτές κατά την εκτέλεση της εκδήλωσης δεν θα ήταν ασφαλές στο μέγιστο βαθμό που θα έπρεπε. Έτσι αποφασίστηκε η μεταφορά του event στο χώρο του Αθλητικού Πάρκου.

Χωρίς καθυστέρηση έγινε γρήγορα η μεταφορά του αερόστατου στο νέο σημείο και ξεκίνησε το "φούσκωμα" του τεράστιου μπαλονιού. Η διαδικασία εξελίχθηκε πολύ γρήγορα και λίγο μετά τις 6.30 το αερόστατο βρέθηκε να ήπταται πάνω από την πόλη.

Στο χώρο της εκδήλωσης βρέθηκε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Κ. Ζυγογιάννης καθώς και οι σύμβουλοι Γ. Στεργιούλης και Κ. Λαμπρόπουλος.

Θυμίζουμε ότι το απόγευμα της Κυριακής (9/5) στα Καλύβια Πεζούλας του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα έχει προγραμματιστεί πτήση του ίδιου αερόστατου υψώνοντας την μεγαλύτερη ελληνική σημαία (1.500 μ2).

karditsaLive.Net