Τη δυνατότητα να μεταφερθούν δέματα αυθημερόν, σε ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, διέγνωσαν στο υπεραστικό ΚΤΕΛ οι Καρδιτσιώτες και κάτοικοι άλλων περιοχών που έχουν σχέση με την Καρδίτσα.

Ειδικά με την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα με τις εταιρείες courier και τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται, οι αποθήκες του υπεραστικού ΚΤΕΛ τόσο στην πόλη μας όσο και στις άλλες πόλεις που πραγματοποιεί δρομολόγια, γνωρίζουν ημέρες δόξας, με την κίνηση να έχει πολλαπλασιαστεί.

Αυτή την εικόνα μετέφερε στο KarditsaLive.Net, ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ κ. Πεσλής, υπογραμμίζοντας πως η αύξηση δεν προκάλεσε κάποια προβλήματα καθώς όλοι όσοι ενδιαφέρονται να στείλουν κάτι, εξυπηρετούνται άμεσα από το προσωπικό των αποθηκών, το οποίο είναι επαρκές για να διεκπεραιώσει τη ζήτηση.

Σε ότι αφορά στην επιβατική κίνηση τώρα παρατηρείται μία μικρή αύξηση, κυρίως λόγω της δυνατότητας μετακίνησης φοιτητών και στρατιωτικών, αλλά δεν είναι τέτοια που να επιβάλει, προς το παρόν την δρομολόγηση επιπλέον λεωφορείων για τους δημοφιλείς προορισμούς.

Κατά τον κ. Πεσλή υπάρχουν ενδείξεις ότι τις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα θα ενταθεί η κινητικότητα των επιβατών και πιθανόν να χρειασθούν κάποια επιπλέον δρομολόγια από και προς Καρδίτσα, κυρίως για Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό δεν μπορεί κανείς να το πει ακόμα με βεβαιότητα. Σίγουρα όμως δεν θα είναι πολλά.

Π.Κ. karditsaLive.Net