Στη γνωστή θέση του, στο παρτέρι της κεντρικής πλατείας, απέναντι από τον έφιππο ανδριάντα του Γεωργίου Καραϊσκάκη, βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Καρδίτσας.
Τις επόμενες ημέρες θα στολιστεί και στις 4 Δεκεμβρίου, ημέρα έναρξης των εορταστικών εκδηλώσεων για το Δήμο Καρδίτσας, θα φωταγωγηθεί και θα συντροφεύσει δημότες και επισκέπτες για περισσότερο από ένα μήνα, μέχρι το τέλος των εορτών.
Η διαδρομή που έκανε για την κεντρική πλατεία, πάνω στο ειδικό γερανοφόρο όχημα, δεν ήταν μεγάλη. Όπως μας είπε ο αντιδήμαρχος πρασίνου κ. Τριαντάφυλλος Τίκας που επόπτευσε της όλης διαδικασίας, το δέντρο βρισκόταν στην αυλή συμπολίτη, στην περιοχή της πλατείας Λάππα, ο οποίος και το δώρισε στον Δήμο, για να το χρησιμοποιήσει.
Το ύψος του δέντρου είναι περίπου 12 μέτρα, όσο δηλαδή και το περσινό και τοποθετήθηκε με την βοήθεια γερανού και την συνδρομή των στελεχών της υπηρεσίας πρασίνου, που ολοκλήρωσαν την διαδικασία τοποθετώντας τις απαραίτητες σφήνες στήριξης, και διορθώνοντας ατέλειες με τα κλαριά.
Το εγχείρημα παρακολούθησαν και αρκετοί συμπολίτες που περνούσαν από την πλατεία και έκαναν μία μικρή στάση για να δουν αλλά και να φωτογραφίσουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

karditsalive.net