Τα γιορτινά της φόρεσε το πρωί του Σαββάτου 27 Αυγούστου η Καρδίτσα για να υποδεχθεί το κορίτσι που την συγκίνησε, την έκανε να δακρύσει από περηφάνια και της έδωσε το δικαίωμα να χαμογελάσει και να πανηγυρίσει.

Αναφερόμαστε βεβαίως στην πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 35 και 20 χιλιόμετρα βάδην, την εις διπλούν χρυσή Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, που, το φετινό καλοκαίρι, είδε τις προσπάθειες πολλών ετών να ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου.

Η Αντιγόνη έγινε παγκόσμιος πρωταγωνιστής του στίβου και μαζί της έγινε πρωταγωνιστής στην καρδιά όλων των ανθρώπων που ζουν στην Καρδίτσα, είτε την γνώριζαν είτε όχι. Πλέον είναι η δική τους Αντιγόνη και έσπευσαν στην κεντρική πλατεία της πόλης για να της το εκφράσουν και να την υποδεχθούν όπως της αξίζει.

Στην εκδήλωση υποδοχής που διοργάνωσε ο Δήμος Καρδίτσας παραβρέθηκαν πολλές εκατοντάδες συμπολίτες, άνθρωποι όλων των ηλικιών που ήθελαν να την δουν από κοντά και να της σφίξουν το χέρι, φυσικά η οικογένειά της πλήθος μελών του δημοτικού συμβουλίου με την φιλαρμονική του Δήμου να παιανίζει χαρμόσυνες μελωδίες.

Την Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια υποδέχθηκε ο δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος και της απένειμε αναμνηστική πλακέτα που έφερε το έμβλημα του Δήμου, το όνομα της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη και τους τίτλους που κατέκτησε στο Μόναχο. Η πλακέτα συνοδεύτηκε και από μία ανθοδέσμη. Αντίστοιχη πλακέτα εδόθη και από τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κ. Νούσιο.

Στην εκδήλωση παρών ήταν και ο προπονητής της Ναπολέων Κεφαλόπουλος που επίσης έγινε δέκτης θερμών ευχών και συγχαρητηρίων από τους παρισταμένους με τον ίδιο να ευχαριστεί θερμά για την υποδοχή απονέμοντας τα εύσημα στην αθλήτρια του.

Αμέσως ο λόγος δόθηκε στην πρωταγωνίστρια που ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και τον Δήμο για την τιμή που της έγινε. Παράλληλα εξέφρασε την συγκίνηση της για την αγάπη που την περιέλαβαν οι συμπολίτες της, υποσχόμενη ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια.

Η λιτή εκδήλωση έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από την φιλαρμονική του Δήμου Καρδίτσας με την αθλήτρια μας να δέχεται στη συνέχεια κατ' ιδίαν συγχαρητήρια και ευχές από τους παρισταμένους.

KarditsaLive.net