«Είμαστε εδώ με έναν κοινό σκοπό: να κάνουμε την παράταξή μας και πάλι πρωταγωνιστή των εξελίξεων, δύναμη ευθύνης με μια αξιόπιστη, οραματική αλλά και ρεαλιστική προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης απέναντι στη συντηρητική.».

Τη διάθεσή του να ηγηθεί της προσπάθειας ανασυγκρότησης του Κινήματος Αλλαγής με στόχο να πρωταγωνιστήσει στις πολιτικές εξελίξεις και να αποτελέσει τον κύριο εκφραστή μιας οραματικής αλλά και ταυτόχρονα ρεαλιστικής προοδευτικής κυβερνητικής πρότασης διατράνωσε από την Καρδίτσα ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου επισκεπτόμενος την πόλη μας στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Θεσσαλία. Προηγουμένως επισκεφθεί το Βόλο ενώ η συνέχεια του προγράμματός του περιελάμβανε επισκέψεις σε Καλαμπάκα και Τρίκαλα με κορύφωση την ομιλία το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο στη Λάρισα.

Ο κ. Παπανδρέου μίλησε σε συγκέντρωση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου παρουσία πολλών στελεχών του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων δήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και  πολλοί φίλοι της παράταξης ενώ  επισκέφθηκε και τα Γραφεία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας.

kardsitsaLive.Net