Μπορεί να βρισκόμαστε στο ξεκίνημα του καλοκαιριού και να μην είναι η καταλληλότερη εποχή να μιλάμε για τα Χριστούγεννα, αλλά είναι κάτι που επιβάλλεται καθώς, φυσιολογικά, ξεκινά η προετοιμασία για το θεματικό πάρκο του Παυσιλύπου την περίοδο των εορτών.

Σίγουρα όμως δεν διανύουμε και τις πλέον φυσιολογικές εποχές και στους αρμοδίους υπάρχει προβληματισμός για το αν πρέπει να πάμε σε ένα θεματικό πάρκο όπως το περσινό ή αν θα πρέπει να επιλεγούν διαφορετικές μορφές και λύσεις.

Για το θέμα το KarditsaLive.Net μίλησε με τον δήμαρχο Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκο, που μας ανέφερε ότι βασική πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι όχι μόνο να μην χάσει η πόλη τίποτα από τη λάμψη των προηγούμενων εορτών, αλλά αυτή να γίνει ακόμα πιο έντονη, με περισσότερο φωτισμό και ακόμα καλύτερο και περισσότερο στολισμό.

Σε αυτή την προσπάθεια το Παυσίλυπο θα παραμείνει στο επίκεντρο και θα του δοθεί η βαρύτητα που επιβάλλεται ως σημείο αναφοράς για την πόλη και την σύνδεση που έχει αποκτήσει με την εορταστική περίοδο.

Από κει και πέρα όλοι θα θέλαμε, πρόσθεσε, να λειτουργήσει σε φουλ ρυθμούς και το θεματικό πάρκο αλλά δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι πως αυτό θα είναι δυνατόν εκείνη την εποχή. Φυσικά, συνέχισε, είναι μία κατάσταση που μελετάμε και δεν έχουν παρθεί ακόμα αποφάσεις. Εξετάζουμε, τόνισε, όλες τις πιθανές λύσεις που συμπεριλαμβάνουν και διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας και σύντομα θα καταλήξουμε σε αποφάσεις με γνώμονα το καλύτερο για την πόλη, τους δημότες, τους επαγγελματίες αλλά κυρίως τα παιδιά.

Π.Κ., karditsalive.net