Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου - Επίπλου, η ορκωμοσία 38 νέων αποφοίτων του Προγράμματος Σπουδών Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Στην τελετή που έγινε σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο παρέστησαν, εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, καθηγητές της Τμήματος, συγγενείς και φίλοι των αποφοίτων, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθηνε το μέλος του Συμβουλίου Ένταξης του Παν. Θεσσαλίας κ. Μιχάλης Βραχνάκης, ευχόμενος στους νέους πτυχιούχους καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στη ζωή τους.
Στην κεντρική ομιλία της εκδήλωσης, ο εισηγητής του προγράμματος σπουδών του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων κ. Αθανάσιος Μανούρας επισήμανε ότι από το συγκεκριμένο τμήμα πλέον ο αριθμός των αποφοίτων ξεπερνά τους 700. Ο κ. Μανούρας τόνισε ότι ο τομέας της Τεχνολογίας Τροφίμων είναι ένας από τους τομείς στους οποίους που επηρεάζεται λιγότερο από οποιαδήποτε άλλον από την κρίση και παράλληλα αποτελεί έναν από τους τρεις πυλώνες (ναυτιλία και τουρισμός οι άλλοι δύο) όπου θα πρέπει να στηριχθεί απαραίτητα η χώρα μας για να μπορέσει να βγει από την κρίση
Κλείνοντας την ομιλία του κάλεσε τους αποφοίτους να μορφωθούν όσο περισσότερο μπορούν κατακτώντας στη ζωή τους όσο περισσότερη γνώση μπορούν.

karditsalive.net