Επίσκεψη σε υποδομές του Δήμου Μουζακίου, που έχουν καταστραφεί από τη θεομηνία της 18ης Σεπτεμβρίου και χρήζουν άμεσης αποκατάστασης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς και σε έργα που έχουν ήδη υλοποιηθεί, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης, με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Κοινωνικής Πρόνοιας και Εξυπηρέτησης του πολίτη, Νίκο Καραγιάννη.
Αρχικά επισκέφτηκαν τις γέφυρες Μπαλάνου και Καραϊσκάκη, δύο έργα που ολοκληρώθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα και έδωσαν πρόσβαση στον ορεινό όγκο του Δήμου και ακολούθησε αυτοψία σε μεγάλο κομμάτι του οδικού δικτύου που έχει καταστραφεί από τη θεομηνία. 
«Κατέστησα σαφές στον Αντιπεριφερειάρχη Κωστή Νούσιο και ενημέρωσα και τον έτερο Αντιπερειφεριαρχή κ.Καραγιάννη, πως είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν άμεσες παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο, για την ασφαλή μετακίνηση των δημοτών μας. Είμαι σίγουρος πως η αγαστή συνεργασία που έχουμε ως Δήμος Μουζακίου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, θα έχει την καλύτερη δυνατή συνέχεια στα τεράστια ζητήματα που προέκυψαν από τις καταστροφικές πλημμύρες», δήλωσε ο Δήμαρχος κ.Στάθης.   
«Επισκεφτήκαμε σήμερα με τον Δήμαρχο Μουζακίου Φάνη Στάθη, ένα μεγάλο κομμάτι του οδικού δικτύου του Δήμου Μουζακίου, στο οποίο είτε έχουμε κάνει παρεμβάσεις ως Περιφέρεια, είτε υπάρχουν κάποια εκκρεμή ζητήματα τα οποία ο Δήμαρχος έκρινε σκόπιμο να έχω ιδία άποψη», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Κοινωνικής Πρόνοιας και Εξυπηρέτησης του πολίτη, Νίκος Καραγιάννης και συνέχισε: «Ο φόρτος λόγω των καταστροφών σε όλο τον νομό είναι μεγάλος, παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε να δοθεί γρήγορη και άμεση λύση για την ασφάλεια όλων των κατοίκων. Επιπλέον, ο Δήμαρχος μου έδειξε τα προτεινόμενα σημεία για την ανέγερση του νέου Κέντρου Υγείας Μουζακίου. Παρότι, δεν εμπλέκεται η Περιφέρεια και είναι καθαρά ζήτημα Δήμου και 5ης ΥΠΕ, διαμόρφωσα άποψη  τόσο για τα αρνητικά όσο και για τα θετικά ζητήματα του κάθε οικοπέδου».