Για την συμμετοχή στην κινητοποίηση που αποφάσισε και απεύθυνε κάλεσμα το Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης (ΠΑΣΚΚΕΔΙ), θα κληθεί να αποφασίσει σύντομα ο Σύλλογος Εστίασης και Αναψυχής του ν. Καρδίτσας.

Συγκεκριμένα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ μιλά για κλείσιμο των καταστημάτων από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου, για επτά ημέρες δηλαδή, ζητώντας την ικανοποίηση 20 βασικών αιτημάτων που σχετίζονται με τις επιπτώσεις της πανδημίας, της υγειονομικής κρίσης και των μέτρων που τα συνοδεύουν, έχοντας φέρει σοβαρές επιπτώσεις στοκ κλάδο.

Καλεί, δε, τους κατά τόπους Συλλόγους να αποφασίσουν αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων αυτό το διάστημα, συμμετέχοντας στην κινητοποίηση, στέλνοντας μήνυμα αγωνίας για το μέλλον αλλά και αποφασιστικότητας για διεκδικήσεις.

Για το θέμα το KarditsaLive.Net μίλησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Καρδίτσας κ. Νίκο Γκέκα, ο οποίος μας είπε πως μέσα στην εβδομάδα θα συνεδριάσει γι αυτό το λόγο το Δ.Σ. και θα πάρει απόφαση επί της πρότασης. Είναι κάτι, μας είπε, που είναι εδώ και μέρες αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των μελών, που βλέπουν τα πράγματα να μη βελτιώνονται και δεν απέκλεισε την πιθανότητα να υπάρξει συμμετοχή και της Καρδίτσας στην αναστολή λειτουργίας.

Η απόφαση όμως, κατέληξε είναι αρμοδιότητα του Διοικητικού Συμβουλίου και εφόσον είναι θετική στο κάλεσμα θα καθορισθούν και οι προϋποθέσεις.

Π.Κ., karditsaLive.Net