Η πραγματοποίηση του θεματικού πάρκου στο Παυσίλυπο, για την εορταστική περίοδο του 2021, έχει πλέον οριστικοποιηθεί και εφόσον δεν υπάρξουν ιδιαίτερα αρνητικές εξελίξεις με την πανδημία, θα ανοίξει τις πύλες του στις αρχές του Δεκέμβρη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρείχε το Γραφείο Τύπου του Δήμου στο KarditsaLive.Net, ο φετινός σχεδιασμός έχει δύο στόχους. Ο πρώτος είναι να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλλει η πανδημία και ο δεύτερος να δημιουργηθεί ένα εντυπωσιακό σκηνικό, που θα κάνει την πόλη και το Δήμο σημείο αναφοράς.

Πιο αναλυτικά θα δοθεί μεγάλη έμφαση στον φωτισμό και τον στολισμό της πόλης και φυσικά του Παυσιλύπου. Όλοι οι πρωταγωνιστές των γιορτών όπως ο Αη Βασίλης, τα δώρα, το ταχυδρομείο, θα δώσουν δυναμικό παρών, αλλά το σύνολο των δραστηριοτήτων θα είναι υπαίθριες και χωρίς να χρησιμοποιείται το εσωτερικό των ξύλινων οικίσκων. Φυσικά και τα σπιτάκια θα είναι εκεί και στολισμένα.

Στις σκέψεις των διοργανωτών είναι να πολλαπλασιαστούν και τα street happenings, εντείνοντας το εορταστικό κλίμα στην πόλη και ενισχύοντας την κινητικότητα στην αγορά.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές αλλά  απ’ όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ετοιμάζονται διάφορες εκπλήξεις που δεν έχουν παρουσιασθεί σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν, όπως και ότι ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για να είναι όλα έτοιμα τον Δεκέμβριο.

Π.Κ. karditsaLive.Net