Αυξημένη σημαντικά είναι η επιβατική κίνηση στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Καρδίτσας, σήμερα Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, παραμονή της εφαρμογής του γενικευμένου lockdown ανά την χώρα.

Το KarditsaLive.Net επικοινώνησε με τον πρόεδρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ κ. Χ. Πεσλή, ο οποίος και μας είπε πως ειδικά από Καρδίτσα προς Αθήνα αλλά και από Αθήνα προς Καρδίτσα υπάρχει σημαντική αύξηση ενώ ανάλογη εικόνα υπάρχει και από άλλους μεγάλους προορισμούς όπως η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα και η Λάρισα.

Το «βάρος» αυτής της αύξησης ανήκει κυρίως σε φοιτητές που ταξιδεύουν πριν τις ιδιαίτερες πατρίδες τους ή επιστρέφουν από τις μεγάλες φοιτητουπόλεις στην Καρδίτσα, αλλά είναι και αρκετός ακόμα κόσμος που εκμεταλλεύεται την τελευταία ουσιαστικά ημέρα απολύτως ελεύθερης μετακίνησης για να ταξιδέψει στον προορισμό του.

Από την πλευρά του υπεραστικού ΚΤΕΛ η ζήτηση αντιμετωπίζεται με έκτακτά δρομολόγια που δρομολογούνται λίγο πριν συμπληρωθεί το ποσοστό 65% της επιτρεπόμενων θέσεων και συνήθως αναχωρούν πέντε με δέκα λεπτά μετά το κανονικό δρομολόγιο.

Εν τω μεταξύ ο κ. Πεσλής μας ενημέρωσε πως μέσα στην ημέρα θα υπάρξει ανακοίνωση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ για τις τροποποιήσεις των δρομολογίων από αύριο Σάββατο και για το διάστημα που θα ισχύει η καραντίνα, καθώς θα περιοριστεί σημαντικά ο αριθμός των επιβατών.

Π.Κ. karditsaLive.Net