Πιθανότατα την Πέμπτη ή το αργότερο της Παρασκευή θα έχουμε την επισημοποίηση των αποτελεσμάτων σε ότι αφορά στους σταυρούς προτίμησης, στους έξι Δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας, από το Πρωτοδικείο.
Η προσκόμιση σάκων και φακέλων από τους Δικαστικούς αντιπροσώπους ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα την Δευτέρα, με τον κύριο αριθμό αυτών να έρχεται στο Δικαστικό Μέγαρο μέχρι χθες το μεσημέρι και ένα πολύ μικρότερο να φθάνει τις απογευματινές ώρες. Προβλήματα και γενικότερες καθυστερήσεις δεν υπήρξαν και το στελεχιακό δυναμικό του Πρωτοδικείου έχει ξεκινήσει την απαιτούμενη διαδικασία, παρουσία και αστυνομικής δύναμης που διασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή της.
Ο όγκος δουλειάς είναι σαφώς μεγάλος, παρόλα αυτά η εξέλιξη των εργασιών από τα συνεργεία που έχουν συγκροτηθεί, κρίνεται ικανοποιητική και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα έχουμε την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή τα επίσημα και επικυρωμένα αποτελέσματα και για τους Δήμους του νομού.
Την δεδομένη στιγμή και κατόπιν σχετικής εντολής από την κεντρική διοίκηση, έχει δοθεί προτεραιότητα στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και με την ολοκλήρωσή τους θα πάρουν σειρά αυτά της Αυτοδιοίκησης.
Σημειώνουμε πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον όχι μόνο από τους ψηφοφόρους αλλά και από τους υποψηφίους για τα δημοτικά συμβούλια, καθώς οι σταυροί προτίμησης για τους Δήμους δεν καταχωρούνται στις ιστοσελίδες αποτελεσμάτων του υπουργείου και των Περιφερειακών Ενοτήτων. Έτσι η μόνη επίσημη πηγή είναι το Πρωτοδικείο και από εκεί αναμένεται η πληροφόρηση για το ποιοι τελικά εκλέγονται.

karditsalive.net