Για τα αγαπημένα σας οικόσιτα ζώα, θέλετε να κάνετε το καλύτερο δυνατό ώστε η πορεία της ζωής τους να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη και υγιεινή. 

Αν και η ξηρά τροφή θεωρείται περισσότερο δημοφιλής, ωστόσο πολλοί ιδιοκτήτες επιλέγουν τις κονσέρβες και την υγρή τροφή για τους σκύλους και τις γάτες τους.

Οι κονσέρβες περιλαμβάνουν εκλεκτά κρέατα, έντονη μυρωδιά και αρκετή υγρασία ώστε το γεύμα να είναι ευχάριστο. Κάθε brand έχει τα δικά του υλικά και τη δική του φιλοσοφία πίσω από την γεύση. Συνήθως τις βρίσκετε σε μερίδες και σε ποσότητες ανάλογα με το βάρος, την ηλικία και τη δραστηριότητα του σκύλου. 

Υγρή τροφή για γάτες Pro Plan

 

https://www.petshop88.gr/image/cache/catalog/PROPLANCATFISH-800x800h.jpg

Εύγευστη, μυρωδάτη, μπορεί να χορτάσει την γατούλα σας με μία δόση και να τη διατηρήσει σχεδόν όλη μέρα! Μικρής επεξεργασίας υγρή τροφή για γατες με υψηλή πρωτεΐνη και κομμάτια ψαριού σε σάλτσα. Επιλέξτε την αν έχετε στειρώσει την γάτα σας και θέλετε να προφυλάξετε το ουροποιητικό σύστημα της γατούλας σας. Βρείτε την κονσέρβα με ψάρια του ωκεανού από εδώ.

Κονσέρβα σκύλου DR. MAX ΑΡΝΙ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ

  

https://www.petshop88.gr/image/cache/dr-max-arni-karoto-800x800h.jpg

Grain Free κονσέρβες σκύλων με αρνί, καρότο και έλαιο λιναρόσπορου! Μία ολιστική και μυρωδάτη μαλακή τροφή που τρώγεται με μεγάλη όρεξη από τον σκυλάκο σας. Θα την βρείτε στην μισή τιμή 6+6 δώρο, αποκλειστικά online από εδώ. Super premium, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές.

Hill’s υγρή τροφή σκύλου με αρνί

 

https://www.petshop88.gr/image/cache/8009-800x800h.jpg

Η Hill’s είναι ευρέως γνωστή για τις κλινικές της δίαιτες, οι οποίες εκτός από ξηρά τροφή, βγαίνουν και σε κονσέρβα για μεγαλύτερη απόλαυση. Η Joint Care κονσέρβα, είναι κατάλληλη για σκύλους με προβλήματα και πόνο στις αρθρώσεις που χρειάζονται μία υποστήριξη. Περιέχει ω-3 λιπαρά οξέα που καταπραΰνει τους ιστούς και βοηθάει στις αρθρώσεις. 

Υπάρχουν πολλά οφέλη από την υγρή τροφή για σκύλους! Βρείτε αυτή που καλύπτει τις ανάγκες του ζώου σας στο Νο1 online pet shop Pet Shop 88!