Τα στοιχεία της φύσης έχουν αντιστοιχηθεί με κάθε ένα από τα ζώδια. Έτσι έχουμε ζώδια της φωτιά, Κριός, Λέων, Τοξότη, ζώδια της γης, Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως, ζώδια αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και ζώδια νερού Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες.

Φωτιά

Εάν το ζώδιο ή ο ωροσκόπος σας ανήκει στο ζώδιο της φωτιάς, τότε είστε άτομο που του αρέσει η δόξα και η αναγνώριση σας από τους ανθρώπους. Είστε αισιόδοξοι και δεν σας αρέσει να μένετε στάσιμοι. Διψάτε για περιπέτεια και στον έρωτα είστε δοτικοί, αλλά δεν διστάζετε να χωρίσετε αν δεν σας καλύπτει η σχέση.

Γη

Έχετε την ανάγκη να αισθάνεστε ασφάλεια μέσα από τις σχέσεις σας. Αγαπάτε την πρακτικότητα και είστε πολύ υπεύθυνοι, γι’ αυτό και όλοι σας εμπιστεύονται για να λύνετε προβλήματα και γρίφους της ζωής.

Αν και σας χαρακτηρίζει το πείσμα και δυσκολεύει λίγο την εξέλιξή σας μερικές φορές, ο χαρακτήρας σας είναι ακέραιος και ευαίσθητος. Στην ερωτική σας ζωή αγαπάτε την μονιμότητα και δεν σας αρέσουν τα σκαμπανεβάσματα και οι χωρισμοί.

Αέρας

Πορεύεστε με την λογική και είστε πολύ επικοινωνιακοί. Αγαπάτε τα ταξίδια και έχετε πολλές αξίες στην ζωή όπου και ακολουθείτε. Πολυτάλαντοι όπως είστε ελκύετε τους ανθρώπους και δημιουργείται έντονες ερωτικές σχέσεις.

Νερό

Ο ρομαντισμός είναι στο αίμα σας και θέλετε με οποιονδήποτε τρόπο να βοηθάτε τους γύρω σας. Αν και η επιλογή των συντρόφων σας ορισμένες φορές δεν είναι η κατάλληλη, καθώς επιλέγετε να ζείτε ένα δράμα, ωστόσο αγαπάτε έντονα και δίνεστε στο άλλο σας μισό.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά ζώδια, ωροσκόπο και ονειροκρίτη στο Astrology4u.