Για την κοπή των ξύλων απαιτούνται συγκεκριμένα εργαλεία, τα οποία θα διευκολύνουν στην εργασία σας και παράλληλα θα σας ξεκουράζουν. 

Για να προμηθευτείτε την απαραίτητη ξυλεία για τον χειμώνα, για να κλαδέψετε ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση, μπορείτε να επιλέξετε το εργαλείο εκείνο που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Αυτό μπορεί να είναι είτε βαρύ μηχάνημα που να λειτουργεί με βενζίνη ή να είναι ένα απλό αλλά ευέλικτο τσεκούρι, το οποίο με μία κίνηση να προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Kονταροπρίονα βενζίνης 

https://www.dimko.gr/thpicvx.php?w=750&h=500&image=/uplds/6485_kaiser-pnt-250.jpg 

Οικονομικά και λειτουργικά κονταροπρίονα βενζίνης που ζυγίζει μόλις 6 κιλά, με λάμα και αλυσίδα Oregon. Βρείτε το με εγγύηση 1 έτους και αποκτήστε το έως 3 άτοκες δόσεις.

Το βενζινοκίνητο κονταροπρίονο της Kaiser είναι διαιρούμενο, ωστόσο στην μεγάλη μας ποικιλία μπορείτε να βρείτε και μονοκόμματα κομμάτια. Άνετο και βολικό, με εργονομική σχεδίαση και εύκολο στην χρήση. 

Ποιοτικό τσεκούρι γενικής χρήσης

https://www.dimko.gr/uplds/8716.jpeg

Δεν είναι ένα απλά τσεκούρια κοψίματος ξύλων που θα κόψει τα καυσόξυλά σας, αλλά θα σας προσφέρει και λύση σε οποιαδήποτε κοπή κλαδιού ή κορμού, με μεγάλη ευκολία. Η εργονομική και πλαστική λαβή θα σας βοηθήσει σε σωστό και σταθερό στόχο. Βρείτε το εδώ με 25 χρόνια εγγύηση.

Παπούτσια εργασίας 

 

https://www.dimko.gr/uplds/unimac-papoutsia-ergasias_dimko.jpg

Χωρίς τα σωστά παπούτσια εργασίας, δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις συνθήκες εργασίας σας στον κήπο ή το χωράφι. Απαραίτητος και προστατευτικός εξοπλισμός!

Σας προτείνουμε τα μποτάκια με προστασία της UNIMAC που είναι υδροαπωθητικά και με αντιολισθητική σόλα.

Βρείτε περισσότερα εργαλεία και εξοπλισμό προστασίας, στο DIMKO!