Είστε από εκείνους που αγαπάνε το κλασικό στυλ και θέλετε να το βλέπετε και στα έπιπλά σας; Υπάρχουν τόσα πολλά έπιπλα στην αγορά που μπορούν να γεμίσουν το σπίτι σας και η εταιρεία Cassimatis σας τα προσφέρει στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, με ασυναγώνιστη ποιότητα. 

Σε αυτό το ντεκόρ βοηθάνε πολύ και τα διακοσμητικά είδη. Ένα πίνακας, ένα φωτιστικό , ένας επιβλητικός καθρέφτης, είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή αντικείμενα που μπορούν να προσθέσουν πόντους στο σπίτι.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα κλασικά έπιπλα και αξεσουάρ που προτείνουν τα έπιπλα Cassimatis!

Ένα όμορφο coffee table

 

Ένα τραπέζι ξύλινο μπορεί να προσθέσει φινέτσα και χαρακτήρα στο σαλόνι σας! Πρόκειται για ένα βοηθητικό έπιπλο που μπορεί να προσφέρει μεγάλη ευκολία στην καθημερινότητά σας στο σπίτι. Σίγουρα η επιλογή του σχετίζεται με όλα τα υπόλοιπα έπιπλα και σύμφωνα με τη διάταξη του χώρου σας μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο.

Ένα τέτοιο τραπεζάκι λοιπόν θα μπορούσε να γίνει το κεντρικό στοιχείο της διακόσμησής σας. Το σιδερένιο τραπέζι με τον μεταλλικό σκελετό από μασίφ ξύλο είναι ένα από τα πιο έξυπνα στυλ. Βρείτε το εδώ

‘Ένας εντυπωσιακός καθρέφτης

 

Ένας όμορφος καθρέφτης είναι πάντα ένα πολύ ωραίο διακοσμητικό στοιχείο που κάνει το σπίτι πιο λαμπερό και πιο πρωτότυπο. Πέρα από τη χρησιμότητά του μπορεί να στολίσει τον τοίχο σας, δένοντας αρμονικά με την άλλη διακόσμηση. Δείτε τον εικονιζόμενο με ένα κλικ

Τραπεζαρία λευκή λάκα

 

Η τραπεζαρία λευκή λάκα είναι από τα πιο όμορφα έπιπλα που μπορείτε να επιλέξετε για το σαλόνι σας. Κατασκευάζεται στην Ιταλία και είναι επεκτεινόμενο για περισσότερη ευκολία. Έρχεται στον χώρο σας με δωρεάν μεταφορικά! Παραγγείλτε το εδώ.

Επιλέξτε Μοντέρνα & Κλασικά Έπιπλα Κασιμάτης σε μεγάλη ποικιλία από το online κατάστημα, για όλο το σπίτι. Είναι άμεσα διαθέσιμα και μπορείτε να τα βρείτε σε πραγματικά πολύ συμφέρουσες τιμές. Ανακαλύψτε τα !