Συμπληρώστε την κάθε εμφάνισή σας με ένα κόσμημα που στολίζει το χέρι σας ενώ ταυτόχρονα σας βοηθά να προγραμματίσετε τη μέρα σας. Ένα ανδρικό ρολόι χειρός αποτελεί το απόλυτο αξεσουάρ και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της μέρας ενώ οι εταιρείες του χώρου δημιουργούν νέες τεχνολογίες ανταποκρινόμενες στις τάσεις αλλά και τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας. Υπάρχουν ρολόγια με διάφορους μηχανισμούς όπως μπαταρίας, αυτόματους ή υβριδικούς, ώστε να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται στις δικές σας προτιμήσεις. Εσείς ποιο θα διαλέξετε;

Ρολόγια με μηχανισμό Quartz

 

Αν θέλετε ρολόι με εξαιρετική ακρίβεια και αντοχή τότε επιλέξτε ένα με μηχανισμό Quartz. Η εταιρεία Casio προτείνει μια φινετσάτη επιλογή με υλικά εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, όπως το ανοξείδωτο ατσάλι και το ορυκτό κρύσταλλο. Μπορεί να σας συνοδεύσει όλες τις στιγμές της ημέρας χαρίζοντας επιπλέον δυναμισμό στο στιλ σας.

Eco Drive μηχανισμός για οικολογική συνείδηση

 

Η τεχνολογία της ωρολογοποιίας δημιουργεί μηχανισμούς φιλικούς στο περιβάλλον μετατρέποντας κάθε πηγή φωτός σε ενέργεια που τροφοδοτεί το ρολόι. Υιοθετήστε την eco friendly τεχνολογία της CITIZEN, η οποία αποτελεί ηγέτη στον τομέα αυτό. Το ρολόι είναι αδιάβροχο, φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και αχάρακτο κρύσταλλο. Η καινοτόμα τεχνολογία του σε συνδυασμό με τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά του το καθιστούν ιδανική και ακαταμάχητη επιλογή.

Μηχανικά ρολόγια σε υπέροχα σχέδια

 

Τα μηχανικά ρολόγια έχουν ομαλή κίνηση και δε χρειάζονται μπαταρία. Η SEIKO προσφέρει πρωτότυπα και μοντέρνα σχέδια από ανοξείδωτο ατσάλι με ορυκτό κρύσταλλο. Είναι αδιάβροχο ενώ το υφασμάτινο λουράκι του δίνει πιο casual ύφος.  

Όποιο μηχανισμό και αν επιλέξτε το σίγουρο είναι πως θα απολαμβάνετε το design και την υπέροχη τεχνολογία τους για πολλά χρόνια. Επενδύστε σε ένα ρολόι που αντέχει στον χρόνο. Στο Skaras Jewels θα ανακαλύψετε πολλές επιλογές σε όποιον μηχανισμό επιθυμείτε!

Δείτε τα ρολόγια εδώ: Ρολόι Casio από Ανοξείδωτο Ατσάλι, Αντρικό Ρολόι Citizen Promaster Radio Controlled με Μπρασελέ από Ανοξείδωτο Ατσάλι, Ανδρικό Ρολόι Seiko Prospex Automatic με Υφασμάτινο Λουράκι