Το νέο της showroom στο Βουκουρέστι εγκαινίασε η EXALCO, με αφορμή τα 20 χρόνια παρουσίας της στην αγορά της Ρουμανίας.

Στον μοντέρνο και σύγχρονο χώρο προβολής και έκθεσης αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου , στελέχη της εταιρίας υποδέχθηκαν εκλεκτούς καλεσμένους καθώς και συνεργάτες από τον αρχιτεκτονικό και κατασκευαστικό χώρο.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης, Managing Director της EXALCO ROMANIA απηύθυνε χαιρετισμό, τονίζοντας ότι ο συγκεκριμένος εκθεσιακός χώρος, με έκταση 250 τ.μ., θα εξυπηρετεί εκτός από την πρωτεύουσα και τις γειτονικές πόλεις αλλά και χώρες. Μια ομάδα 8 πωλητών και τεχνικών βρίσκεται διαθέσιμη για να συμβουλεύει και να δίνει λύσεις σε αρχιτέκτονες και κατασκευαστικές εταιρίες.

Οι επαγγελματίες από τον χώρο της αρχιτεκτονικής, των κατασκευών και των επενδύσεων, είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά premium συστήματα αλουμινίου ευρωπαϊκών προδιαγραφών που συνδυάζουν μοντέρνο design, υψηλή ασφάλεια και έχουν άριστες θερμομονωτικές επιδόσεις.

Το παρόν στην τελετή των εγκαινίων στο Βουκουρέστι έδωσαν ο Πρόεδρος της EXALCO, κ. Γιάννης Αστ. Καντώνιας μαζί με τον κ. Αντώνη Καντώνια, στέλεχος του τμήματος εξαγωγών και την κ. Άλκηστις Κατσιάβα, υπεύθυνη Marketing.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Γιάννης Αστ. Καντώνιας ευχαρίστησε όλους για την συνεργασία που έχει αναπτυχθεί τις δυο τελευταίες δεκαετίες, ενώ στον σύντομο χαιρετισμό του εστίασε στη φιλοσοφία της εταιρίας που είναι επικεντρωμένη στη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για την ανάπτυξη του ανθρωπίνου της δυναμικού, ενώ παράλληλα ενημέρωσε το κοινό για το επενδυτικό πλάνο που υλοποίει η Exalco, προσθέτοντας μια έκτη (6η) γραμμή παραγωγής, νέες εγκαταστάσεις κάθετης ηλεκτροστατικής βαφής αλουμινίου και σουμπλιχρωμίας και νέες ρομποτικές αποθήκες.

«Με συνεχείς επενδύσεις που έχουν άμεσο στόχο την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε, χωρίς να παρεκκλίνουμε της βασικής μας φιλοσοφίας, η οποία έγκειται τόσο στην ικανοποίηση των απαιτήσεων του αγοραστικού κοινού καθώς και του ανθρωπίνου δυναμικού της εταιρείας μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος, ο οποίος, για μια ακόμη φορά έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην στρατηγική της Exalco, η οποία έχει ως αιχμή του δόρατός της την προστασία του περιβάλλοντος και την πράσινη ανάπτυξη.

Στο παρακάτω link μπορείτε να περιηγηθείτε στον εκθεσιακό χώρο της Exalco στο Βουκουρέστι.

https://bit.ly/3To2Uxk

Ο Πρόεδρος, κ. Καντώνιας Γιάννης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του

Με τον Πρόεδρο και τα στελέχη του Ελληνορουμανικου Επιμελητηρίου

Στέλιος και Αντώνης Καντώνιας