Από την μεγάλη ποικιλία του Survival μπορείτε να βρείτε πολλά αξεσουάρ για κυνήγι, για σκοποβολή, για επιβίωση, για camping αλλά και για επιχειρησιακούς σκοπούς αν ανήκετε σε κάποιο σώμα ασφαλείας.
Τι κερδίζετε από τις online αγορές σας;
Αυθημερόν αποστολή προϊόντων
Βασική προϋπόθεση για να σας έρθει η παραγγελία σας την ίδια μέρα είναι να την πραγματοποιήσετε πριν τις 12.00 το μεσημέρι μιας εργάσιμης ημέρας. Η ομάδα του Survival θα εργαστεί ώστε να σας αποστείλει τα απαραίτητα για εσάς προϊόντα το γρηγορότερο.
Δωρεάν μεταφορικά
Θα έχετε το προνόμιο των δωρεάν μεταφορικών και της δωρεάν αντικαταβολής, εφόσον η παραγγελία σας στοιχίζει από 60€ και άνω. Μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής, με 100% ασφάλεια.
Ανταγωνιστικές τιμές
Στην μεγάλη ποικιλία του Survival μπορείτε να βρείτε εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, από διεθνώς αναγνωρισμένα brands, σε καλές τιμές. Υψηλή ποιότητα, πρακτικότητα και εγγύηση σε όλα τα προϊόντα και αξεσουάρ!
Τηλεφωνική εξυπηρέτηση
Όλες τις εργάσιμες 8-4 το τηλεφωνικό κέντρο είναι στη διάθεσή σας, για τηλεφωνικές παραγγελίες ή για να ρωτήσετε οτιδήποτε θέλετε για τα προϊόντα μας.
Αυτόν τον μήνα σας προτείνουμε:
ΚΥΑΛΙΑ KONUS FOREST 16 X 32

Κυάλια νυκτός  μικρού μεγέθους επενδυμένα με λάστιχο με δική τους θήκη μεταφοράς ώστε να τα παίρνετε μαζί σας, οπουδήποτε. Βρείτε τα με έκπτωση από εδώ.

Γυαλιά προστασίας Cobra από τη BolleSafety

Οι εργασίες σας αποκτούν μεγαλύτερη ασφάλεια με το kitγυαλιών με αντιολισθητικούς και ρυθμιζόμενους βραχίονες. Οι ESP φακοί προσφέρουν μεγάλη ασφάλεια ενάντια στις ακτίνες μπλε φωτός που χρησιμοποιούνται σε πλήθος εργαστηρίων. Επιλέξτε τα από εδώ.

ΚΑΛΤΣΕΣ AKU TREKKING

Ζεστές και ιδανικές ισοθερμικές κάλτσες για περπάτημα και πεζοπορία ωρών. Φτάνουν λίγο πιο κάτω από το γόνατο και εφαρμόζουν καλά στην γάμπα, διατηρώντας τη ζέστη. Το πόδι δεν ιδρώνει μέσα στο παπούτσι. Από την Aku, συνδυάζονται τέλεια με ταορειβατικά μποτάκια του brand.
Μπείτε στο survival.gr,, τώρα!