Πολλές είναι οι επιλογές που μπορείτε να κάνετε για τα παράθυρα και τις πόρτες σας, ως προς το υλικό που θα τοποθετήσετε για μέγιστη ασφάλεια και μόνωση.
Το αλουμίνιο είναι ένα εξαιρετικό υλικό που υπερέχει από τα άλλα και τα τελευταία χρόνια έχει φέρει επανάσταση σε πολλά κεφάλαια. Ένα από αυτά είναι τα κουφώματα αλουμινίου που θα εγκαταστήσετε στο σπίτι ή το κατάστημά σας.
Οι μηχανικές αντοχές του είναι πολύ υψηλές, γι΄αυτό προτείνεται απ’ όλους τους αρχιτέκτονες και τους μηχανικούς σαν το καλύτερο υλικό που θα μπορούσατε να έχετε. Το κόστος συντήρησής του είναι ανύπαρκτο, καθώς το μόνο ποσό που θα διαθέσετε είναι το εξαρχής ποσό εγκατάστασης.
Πρόκειται για ένα πράσινο υλικό, το οποίο ανακυκλώνεται και καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια από το περιβάλλον. Δεν είναι τυχαίο που στον οικοδομικό κλάδο αποτελεί ένα από τα καλύτερα «πράσινα» υλικά. Τα βασικά πλεονεκτήματά του είναι:
Στιβαρότητα
Ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες, τα κουφώματά σας θα μείνουν ανέπαφα και στιβαρά όπως ήταν στην αρχή. Επίσης επιτυγχάνεται μέγιστη στεγανότητα και μάλιστα τα αλουμίνια σε περίπτωση πυρκαγιάς, περιορίζουν την φωτιά!
Ασφάλεια
Τα αλουμίνια είναι τόσο ισχυρά, ώστε είναι εξαιρετικά δύσκολο να παραβιαστούν. Έτσι αποτρέπεται οποιαδήποτε προσπάθεια εισβολής στον χώρο σας. Οι μηχανισμοί που έχουν πάνω τους είναι πολύ ασφαλείς, πολυτελείς και φυσικά πιστοποιημένοι.
Τέλειο design
Πρόκειται για μία αρχιτεκτονική κατασκευή, η οποία θα διαμορφώσει την όψη του σπιτιού σας. Χαρείτε την σχεδιαστική ευελιξία λοιπόν και κάντε αυτή την επένδυση ζωής.
Εμείς σας προτείνουμε να συνεργαστείτε με τους καλύτερους. Δείτε όλες τις πληροφορίες που αναζητάτε για τα κουφώματα αλουμινίου exalco.