Οι άνδρες στο καθημερινό τους outfit θέλουν άνεση και φινέτσα, γι’ αυτό και οι επιλογές τους βασίζονται σε διαχρονικά κομμάτια που αδιαμφισβήτητα είναι προσεγμένα για την εποχή της άνοιξης και του καλοκαιριού μέσα και έξω από την πόλη.
Το outfitαυτό περιλαμβάνει συνήθως τζιν παντελόνια ή chinos και πουκάμισα ή t-shirt για πιο χαλαρές εμφανίσεις, όταν η θερμοκρασία είναι αρκετά υψηλή.
Οι 3GUYSσας προτείνουν μερικά daily look που μπορείτε να φοράτε από το πρωί ως το βράδυ, είτε είστε στην δουλειά, για καφέ, για βόλτα ή διακοπές και θέλετε να βγείτε το βράδυ.

Chinos αντί για βερμούδα

Τα παντελόνια αναδεικνύουν ένα πιο αρρενωπό look από τις βερμούδες που κάνουν την εμφάνιση τελείως casual.
Δύο γραμμές σε παντελόνια υφασμάτινα έχουμε να προτείνουμε, που αυτήν την στιγμή είναι από τα πιο ευπώλητα της αγοράς για κάθε ηλικία!


Η μόδα cargo αποτελεί και για τα δύο φύλα πρόκληση, ωστόσο οι άνδρες είναι εκείνοι που μπορούν να υποστηρίξουν περισσότερο αυτό το στυλ. Το παντελόνι cargo Trenton είναι σε στενή γραμμή με αρκετές τσέπες, κολακεύει το σωματότυπο του άνδρα και ανήκει στις casual επιλογές που οι περισσότεροι λατρεύουν να φοράνε στις δραστηριότητές τους.

Για μία πιο elegant εμφάνιση, τα ανδρικά chinos παντελόνια είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να επιλέξετε, συνδυάζοντάς τα με t-shirt ή με πουκάμισα της αρεσκείας σας. Το παντελόνι DWIGHT έχει πολύ καλή εφαρμογή. Μπορείτε να βρείτε το size σας μέσα από το μεγεθολόγιο στο e-shop, εύκολα και γρήγορα.

T-shirt της φετινής συλλογής για τέλειους συνδυασμούς

Τα ανδρικά κοντομάνικα μπλουζάκια είναι τα πιο ευκολοφόρετα ανδρικά ρούχα και φυσικά το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους. Τόσο το ANONYMOUSE όσο και το μονόχρωμο με patchστο στήθος, αποτελούνται από 100% βαμβάκι και θα γίνουν από τα αγαπημένα σας.
Ξεκινήστε τις αγορές της νέας σεζόν από το ηλεκτρονικό κατάστημα 3GUYSμε δωρεάν μεταφορικά!